|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polenta
2.10.2006 13:10:17   
bini
že nekajkrat sem poskusila našemu 6mesečniku dat polento, okus obožuje, ampak tiste mejhne pikice, ki pač ostanejo (četudi polento kuham 10 min) ga po nekaj žlicah vedno prisilijo k bruhanju - že nekajkrat... bom danes poskusla spet, pa me je kar strah če bo spet bruhal...
kakšen nasvet?

Svet je lep!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polenta
2.10.2006 13:21:23   
SaaS
Moj pri 6 ,7 mesecih tudi ni maral ne polente ne pšeničnega zdroba. Zrnata struktura mu ni bila všeč. In mu je pač nisem dajala. Pri enem letu pa je začel jesti tudi to in zdaj pri slabih 2 letih eno in drugo poje z največjim veseljem.

Jaz ga na tvojem mestu ne bi silila, da se mu ne bo še bolj uprlo. Boš poskusila malo kasneje, čez kakšna dva, tri mesece.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2006 13:22:58   
tulip
Pikice ali kepice? Če so pikice, nimam ideje, če so pa kepice, poskusi skuhat bolj tekoče pa zmiksat...

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2006 13:31:08   
bini
pikice, pikice... ja, sej jest imam tud občutek, da bomo še mal počakali s tem, da se mu ne bo uprlo...
bo že nadoknadil user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2006 13:35:54   
KODA
Naš tamali,pa polento obožuje.Jedel bi jo vsak dan,če bi mu jo dala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2006 14:50:49   
srki
Kot so ti že predhodnice svetovale, trenutno malo prekini s polento, da se mu ne bo še bolj zamerila. Brezveze, da revček bruha. Predstavlaj si sebe, ko ti gre ena stvar nazaj, pa da jo vsak dan ješ. Malo premora, pa bo vse OKuser posted image , če pa se zadeva ne uredi, otroku polenta očitno ne paše.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2006 16:13:19   
Bonnie_RR
Jaz sem tud ene 2x poskusila tamalemu dat polento in mu tud ni šlo. Se mu je prav videlo, da mu nikakor ne gre dol in da ga tiste "pikice" ful motijo.
No, jaz mu je od takrat nisem več dala. Bom ponovno poskusila čez nekaj časa.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2006 17:37:00   
natalia
naši pa je polenta zlo všeč! pa kljub temu, da se ji tu pa tam kakšno zrno zatakne je očitno ne odvrne od slastnega obroka user posted image

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2006 18:36:14   
petja
Moja lumpa obožuje polento, jedla bi jo vsak dan. Predlagam ti, da jo skuhaš normalno, potem pa jo na krožniku/skodelici zaliješ z adaptiranim mlekom in mal premešaš, je bolj tekoče.

Mi2 tako nimava težav. Jaz ji dam v njeno posodico 4 velike žlice (zvrhane) kuhane polente, to pa zalijem s 40 ml Aptamila. Poje vse, pa drugače je ful neješča.

Lp, petja

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2006 19:29:50   
Anonimen
Jaz počnem tako kot petja, s tem da pri kuhanju dodam še malo jabolčnega soka, da je bolj sladka

(odgovor članu petja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2006 20:16:11   
Taja Nagaja
Holja!
Tudi naša user posted image   je na začetku skoraj bruhala, potem pa sem ji skuhala polento iz koruzne moke. Res, da jo kuhaš malo dalj, kot instant polento ( ene 15 min), vendar nima "pikic".
Veliko kuharskih užitkov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2006 14:03:00   
bini
uf.. super ideja punce!!user posted image
mal sadja not al pa mal mleka... al pa tole s koruzno moko...
še dans bomo jedli polento - po daljšem premoru seveda user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?