Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 12:20:38
|
|
|
|
copka
|
nimam zelenega palca, ampak zaenkrat moje rozice kar lepo uspevajo- zalivam jih ko se spomnim. Imam 2 vijolici (zalivam enkrat na teden), potem eno, kjer pise da se imenuje zamioculcas-zamiifolia (kako je po slov. ne vem) tudi 1-2x na teden-s temi rozami res nimam problemov. z ostalimi se pa se spoznavamo ( enkrat so prevec zalite , enkrat pa premalo )
|
|
|
|
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 13:06:07
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz imam različne palme in so vse super enostavne..zalijem jih takrat, ko vidim, da so že skoraj izsušene..ampak so še vedno full lepe in kar poganjajo nove listke
|
|
|
|
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 13:10:16
|
|
|
|
tulip
|
Zamija- taka zelena, z velikimi mesnatimi listi, benjamin, vijolice, razni kaktusi...
|
|
|
|
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 13:52:06
|
|
|
|
bskrle
|
orhideje, zamija
|
|
|
|
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 13:56:37
|
|
|
|
lelaval
|
Mislim, da so "platifl" ali nekaj takega - ki imajo bele vetove, - so zelo nezahtevne in večkrat letno bogato cvetijo - prav tako hibiskusi.Ali pa juke (kot npr. drevo življenja). Prav tako tudi kaktusi niso zahtevni (sploh, če jih pozabiš zalit ).Počasi bodo v prodaji tudi božične zvezde. Jaz jih obožujem - kupim si jih vseh barv in mi cvetijo do konca avgusta. Pa uživaj ob rožicah.
|
|
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 14:32:19
|
|
|
|
Klarissa
|
slonova noga: meni ful lepa
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......