DORI -> ROJSTNI DAN (2.10.2006 9:27:18)
|
>> Rojstni dan >> Pred dvema tednoma sem dopolnil 40 let. Zjutraj tega dne sem se >> zbudil malo nejevoljen, morala je bla kar malo na psu. Pripravil sem >> si zajtrk in upal, da mi bo hčerka rekla :"Vse najboljše zarojstni >> dan, očka!" in me presenetila z enim darilcem. Pa nič, samo :"Dobro >> jutro!" Moji otroci so se usedli krog mize in vse , kar so izdahnili, >> je blo :"Lepo bi blo, če bi nam zvišal žepnino!" >> Tako sem se odpravil v službo, še bolj na psu kot prej. Toda, ko sem >> vstopil v mojo pisarno, je moja tajnica ( 25-letna ) veselo >> prikorakala proti meni in na ves glas spregovorila :"Vse najboljše za >> vaš rojstni dan!" Takoj sem se počutil bolje, nasmešek se mi je >> prikradel na ustnice, vsaj nekdo se je spomnil name. Delal sem >> normalno do kosila, ko naenkrat me pokliče tajnica in mi predlaga, da >> greva skupaj na kosilo; sprejel sem in ji rekel, da je to najboljša >> ponudba za današnji dan, ki mi jo je lahko nekdo ponudil. >> Šla sva v zelo lep in prijeten lokal; jedla sva lepo v miru in počasi. >> Na pijačo sva skočila v nek drugi lokalček. Vse je bilo zelo prijetno. >> Med potjo v pisarno mi pravi tajnica :"Glede na pomembnost dneva; >> namesto, da bi šla takoj v pisarno, bi raje šla k meni in se malo >> sprostila!?" Malo z zadržkom sem ji rekel, da niti ni tako slaba >> ideja. >> Vstopiva v njeno prijetno stanovanje, malo se ogledam in ona takoj >> prišepne :" Če vas ne moti, bi si dala gor raje kaj bolj >> sproščenega!", in jaz sem odgovoril, da ni problema....In tako je >> vstopila v njeno spalnico. >> Čez kakšno minuto se prikaže na vratih.....z eno veliko torto za >> rojstni dan v rokah, sledi ji moja žena in moji otroci, ki na ves glas >> pojejo "Vse najboljše za teee!", medtem, ko sem jaz stal sredi sobe >> stoje, gol, v samih nogavicah in s trdim tičem v roki...... >> >> ...in zdaj mi prosim povejte ; sem imel prav, da sem dal odpoved oni >> prfuknjeni tajnici???
|
|
|
|