|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj najprej?Zamrznjena hrana?
1.10.2006 13:31:58   
smeska
Malo prebiram vaše teme in sem postala malo zmedena. Sicer z uvajanjem še ne bom začela, ker imam trimesečnika, sam mal pa že prebiram, da mi bo potem lažje.

Zanima me ali začnete najprej z zelenjavo ali s sadjem? Kolikor vem naj bi s sadjem, tukaj pa vidim, da ene tudi z zelenjavo?

Pa še nekaj... kako si olajšate delo? Ali vedno pripravite svež obrok, ali date kaj tudi zamrzniti in kaj date? Ali pri pripravi zelenjave vedno uporabljate svežo zelenjavo ali kupujete tudi zamrznjeno?

Verjetno so te stvari vam čisto logične, meni pa še niso.

Pa lep pozdrav vsem uvajalkam goste hrane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj najprej?Zamrznjena hrana?
1.10.2006 13:51:00   
jazz
Jaz sem začela najprej z vodo od kompota,nasl.dan z jabolki-kuhanimi,...potem kuhan korenček,krompir,bučke,špinačo,....uporabljala sem v začetku vedno svežo zelenjavo,po kakšnem mesecu,pa je prišla na vrsto tudi zmrznjena,saj je skoraj enakovredna sveži.

Lep pozdrav! K

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2006 19:41:24   
bskrle
A pri vas pri 4. mesecih ne pride patronažna tega razložiti?
Jaz bom verjetno začela z jabolkom.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2006 20:01:08   
Bonnie_RR
Jaz sem začela z uvajanjem pri dopolnjenem 4. mesecu, začela sem pa s sadjem. Ene 2x sem pokuhala ene par krhljev jabolka, potem sem pa že kar kmalu prešla na sveže sadje (jabolko, banana, breskev, marelica, hruška, lubenica, sliva, pomaranča...). Nato sem začela z uvajanjem zelenjave. Na začetku sem mu dajala samo v vodi skuhano in ni bil kaj navdušen, čez nekaj časa sem mu pa že malo posolila zraven in je začel lepo jest.
Nekateri pravijo, da je boljše začeti z zelenjavo, ker se otrok drugače navadi "sladkega" sadja in potem zavrača zelenjavo. No, meni je ta teorija čist zgrešena. Jaz sem prepričana, da otrok pač je tisto, kar mu je všeč. Eni jedo vse, drugi ne marajo ničesar, večina je pa nekje vmes.

Še tole: na začetku sem mu dajala vedno vse sveže in tu in tam mogoče že kakšno pripravljeno kašico. Sčasoma pa sem začela tud zamrzovat. Tako si prihranim čas in energijo...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2006 20:01:10   
živa
Jaz sem skuhala "frutke" in to mi olajša veliko dela. Še vročo zmes sem dala v vroče kozarce in jih zaprla, ko jih odprem, pa jih hranim v hladilniku. Zdrži brez problema. Sicer pa kuham sproti.

Lp,

živa

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2006 9:29:20   
smeska
Ja upam, da pride patronažna... Vendar je pri nas ta patronaža bolj tako tako, že ob rojstvu niso preveč pomagali, vedno je bila važna samo tehtnica. Če sem kaj vprašala, so me malo pogledale čudno in rekle "samo, da teža napreduje". Pikec je imel grozne krče, pa mi je potem kolegica iz Ljubljane dala seznam hrane, ki naj je ne bi jedla, pri nas je pa samo čudno gledala. Tako, da se bom na uvajanje goste hrane bolj sama pripravila in upoštevala zdravnico, ta je pa super.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2006 9:43:48   
jakaracman
Mi smo začeli z uvajanjem hrane pri cca 6 mes., začele sva z banano in jabolkom.Ne vem zakaj bi kuhala jabolka, samo vitamine uničiš.To je bila dop. malica, nato sva začeli uvajati kosilo je dobola zelenjavno juhico z več zelenjave, pri 8 mes. pa še meso.Tako je meni svetoval ped. in ni bilo težav.Videla boš, da se mnenja razlikujejo, vsak želi za svojega otroka najboljše.So pa velika odstopanja tudi pri uvajanju mleč. izdelkov in glutena.Lp

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.