ZVIŠANJE PREŽIVNINE (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Vanček* -> ZVIŠANJE PREŽIVNINE (1.10.2006 9:58:24)

Zanima me kaj narediti oz. kam se obrnit za zvišanje preživnine.
Al grem kar na sodišče in kaj tam vložim. Zanima me če je kakšen obrazec in če ga katera ima?

Hvala vam....Vančo

Vanček* -> RE: ZVIŠANJE PREŽIVNINE (1.10.2006 21:32:41)

a res še nobena ni zvišala preživnine, da bi mi poslala osnutek kkako je to naredila

Prosim.....Vančo

Taula -> RE: ZVIŠANJE PREŽIVNINE (2.10.2006 16:14:24)

Možno da bom sedaj čisto mimo usekala.....moj oče je zame plačeval preživnino. Usklajevala se mu je enkrat letno....meseca aprila sem vedno prejela pošto ali se mi kaj zviša/zniža.
Zvišala/znižale se mu je na podlagi njegove plače. 
Mama je enkrat klicala na center pa so rekli da kao sama lahko pošlje prošnjo na center...da nej jo sama sestavi in razloži zakaj prosi za povišanje. To je bilo ene 4 leta nazaj, tako da ne vem kako je sedaj. Povišala se mi pa ni, ker se njemu plača ni zvišala nič.

kofetek2010 -> RE: ZVIŠANJE PREŽIVNINE (2.10.2006 16:31:35)

enkrat letno se zvišajo, ker se uskladijo z rastjo življenskih potrebščin [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

to kar bi pa ti želela... bi pa, po moje, morala vložit tožbo na sodišče [sm=zmeden2.gif] in očeta tvojega otroka tožit za zvišanje, ter navest kaj vse se je v tem času podražilo oz. navest dobre argumente zakaj zvišanje

karmy -> RE: ZVIŠANJE PREŽIVNINE (2.10.2006 18:29:42)

ne splača se tožit če ti že zdaj zajebava, in da pizdi zarad očetovstva... reci če ni prepričan da ni oče kar naj podpiše da se odpoveduje starševskim pravicam, tako da ti ne bo delal več problemov v prihodnje. izrabi njegovo jezo, sebi v prid...

Stran: [1]