Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 18.8.2007 23:08:45
|
|
|
|
lenika
|
Matri, a te tvoji podnapisi glede otrok datumsko držijo?
|
|
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 18.8.2007 23:20:53
|
|
|
|
MALINČICA
|
Matri, kakšen je ta tvoj podpis?? Nič ne razumem! Glede voička pa se rad vozi kar od rojstva! Prav uživa!
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 19.8.2007 15:01:24
|
|
|
|
banki
|
Mi za enkrat nimamo problemov. Prav uziva-imamo pa dva meseca in en teden.
|
|
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 19.8.2007 18:58:32
|
|
|
|
Matri
|
Hvala za opozorilo, res je bila napaka.Pisala sem utrujena in sem zamustrala.
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 20.8.2007 20:29:55
|
|
|
|
urskas
|
naša tavelika se od začetka ni hotela vozit v vozičku za nobeno ceno. Če je slučajno bil čas za spanje je celo zaspala, v budnem stanju pa ni bila v vozičku. Kasneje ko je začela sedeti in se igrati z igračkami je ponavadi zdržala kako urico. Uživati pa je začela šele po enem letu, ko je že hodila. še zdaj se rada vozi . Mlajša pa se že od rojstva zelo rada vozi v vsakem "stanju". trenutno se še vedno največ vozimo leže, čeprav je budna. Le včasih ji dvignem naslonjalo, da je bolj zanimivo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?