Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 18.8.2007 23:08:45
|
|
|
|
lenika
|
Matri, a te tvoji podnapisi glede otrok datumsko držijo?
|
|
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 18.8.2007 23:20:53
|
|
|
|
MALINČICA
|
Matri, kakšen je ta tvoj podpis?? Nič ne razumem! Glede voička pa se rad vozi kar od rojstva! Prav uživa!
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 19.8.2007 15:01:24
|
|
|
|
banki
|
Mi za enkrat nimamo problemov. Prav uziva-imamo pa dva meseca in en teden.
|
|
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 19.8.2007 18:58:32
|
|
|
|
Matri
|
Hvala za opozorilo, res je bila napaka.Pisala sem utrujena in sem zamustrala.
|
|
RE: Kdaj so jim postali vozički všeč? 20.8.2007 20:29:55
|
|
|
|
urskas
|
naša tavelika se od začetka ni hotela vozit v vozičku za nobeno ceno. Če je slučajno bil čas za spanje je celo zaspala, v budnem stanju pa ni bila v vozičku. Kasneje ko je začela sedeti in se igrati z igračkami je ponavadi zdržala kako urico. Uživati pa je začela šele po enem letu, ko je že hodila. še zdaj se rada vozi . Mlajša pa se že od rojstva zelo rada vozi v vsakem "stanju". trenutno se še vedno največ vozimo leže, čeprav je budna. Le včasih ji dvignem naslonjalo, da je bolj zanimivo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?