krvavitev iz nosu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

lol -> krvavitev iz nosu (30.9.2006 15:32:23)

Dopoldne smo šli na njivo trgat koruzu in z lepega se tamalemu usuje kri iz nosa.Tekla mu je več kot 10 minut,komi sem mu jo ustavla.Če bi tekla še par minut bi šli na urgenco.Ali se je kateri že to zgodilo?

idika -> RE: krvavitev iz nosu (2.10.2006 9:23:15)

Ja, to se je zgodilo meni, ko sem bila v sedmem razredu. Zvečer okoli 20.00 mi je začela teči kri, kar se mi je pogosto dogajalo.Zaenkrat ni bilo panike. Pa je bila ura že 22.00 pa mi je še kar tekla, in to skor lila. Vse je zagrabla panika. Mami mi je dajala obkladke na vrat, na čelo, na nos. Potem smo šli na urgenco, kjer so rekli naj stiskam nosnici ob kosti in to kar močno. Doma mi je kar teklo in tako smo šli zjutraj spet na urgenco, kjer so mi nosnici čistili s sesalcem. Nikoli ne bom pozabila teh bolečin![sm=smiley19.gif] Zatem so mi naredili tamponado (2 m traku v nos) in na koncu me je bil en sam velik nos. En teden sem bila v bolnici pol je blo pa dobro. Od takrat naprej mi še nikoli ni tekla kri.[sm=bravo.gif]

Maxica -> RE: krvavitev iz nosu (2.10.2006 9:56:19)

Ja, našemu dveletniku se je zadnjič ponočila ulila (s tem, da smo se zjutraj zbudili s krvavo blazino, sicer sploh nismo vedeli, da je kaj bilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Potem se mu je še enkrat čez dan, sedaj pa k sreči ne več. Ima pa mož še sedaj te probleme, jaz sem jih pa tudi imela, ko sem bila majhna. Baje je to lahko podedovano, lahko so žilice v nosku bolj tanke, ali pa je to zaradi suhega zraku. Mi nismo potem nič šli k zdravniku, če bi se pa to bolj pogosto ponavljalo, bi ga pa peljala.

smokvica -> RE: krvavitev iz nosu (19.10.2006 10:38:18)

ja pri moji mali se to pogosto dogaja da se ji kar brez razloga vlije kri,pa sem dohtarja vprašala in pravi da je nesme na hitro dvigvat oz. ne sme met hitrih premikov

Stran: [1]