Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje varate in s...? 1.10.2006 11:32:42
|
|
|
|
didi1
|
Bravo!!! SE STRINJAM S TABO Bakfark
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 1.10.2006 14:10:44
|
|
|
|
Fani.M
|
Z varanjem v klasičnem pomenu besede (seks) najbolj varamo sebe. Ker mislimo, da nam bo skoku čez plot lepše. Ker mislimo, da bomo s tem rešili obstoječo partnersko zvezo, ki je očitno v krizi, če nam je bil potreben tak korak. Ker mislimo, da to "dela veliko ljudi" in kaj zato, če bomo še mi. Ker užitek seksa ni samo v seksu samem, ki ga z varanjem dobimo. Varamo patnerja, a s tem najbolj lažemo sebi.
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 2.10.2006 10:08:56
|
|
|
|
Sita
|
Se strinjam s Fani.M, da varamo lahko le sami sebe. Saj to je najbrž lažje kot pa reševati probleme s svojim možem. Plačilo je pa temu primerno. Kdor vara, je srečen samo kratek časa, in je vsekakor v njegovem zakonu praznina, rutina, dolgočasje, morda celo prepiri ... in ni več strasti. Torej tak človek živi za tiste trenutke sreče - ko vara. In morda pri tem celo uživa, čuti zmagoslavja svojega maščevanja partnerju .... Kdor pa je srečen v zakonu ali zvezi s svojim partnerjem, mu pa niti na misel ne pride, da bi varal. Le zakaj bi jedel neokusno jed v restavraciji, če ima doma slastno jed, ki jo ima najraje? Če pa zakon zaide v krizo, se pa da najti kup ugodnejših rešitev od varanja. Kajti varanje lahko prinese hude posledice .... in vsekakor odnos s partnerjem ne more biti (a le v izjemnih primerih) več odprt, svoboden, ljubeč, odkrit in brez sumničenj ali slabega občutka ... In če sama odgovorim na gornje vprašanje. Ne varam, to bi se mi zdelo skrajno ponižujoče - do mene osebno in do moža. ČE se z možem ne bi razumela več, bi probleme raševala na druge načine.
|
|
RE: kje varate in s...? 2.10.2006 10:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jAZ SEM PREJŠNJEGA moža kar naprej varala... Vsake dve leti je bil kak nov ljubimec ..No, včasih so se prepletali tudi trije... ne na isti dan... Mi ja manjkalo pozornosti pri bivšem... me je spolno zanemarjal... ampak, kaj ko sem ga pa imela rada. ZDAJ, ko sem v drugo poročena, pa imam tako ljubečega moža, plus pravega erotomana, da mi tud na kraj pameti ne pade, da bi ga varala. Ja, mislim - tudi poznam, ženske, ki v večini primerov varajo (tudi jaz sem), ker so nezadovoljne v spolnosti ali pa kar s celotnim odnosom svojega moškega do njih - tudi mene. Problem je v tem, da imaš takega človeka rad, čeprav ga varaš... Problem v tem, da se čez leta pa le pokaže, da v zvezi nekaj ne funkcionira in po navadi taka zveza razpade. V bistvu sem želela povedat, da te stvari okoli varanja nikoli niso ČRNO - BELE.
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 2.10.2006 10:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pozabila napisat kje sem bivšega varala: v avtu itak v vseh možnih variantah (parking, kino, služba?!, Tivoli, osnovna šola), ponoči v skriti ulici kar stoje (jezus sem imela poguma...), na pultu v službi, na vrhu ene gore (zelo adrenalinsko), na morju, pri njemu, pri meni, ... ja je bilo kar lepo... Ampak, je pa zdaj še lepše!!!
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 2.10.2006 11:20:35
|
|
|
|
srki
|
Tisti, ki varate svoje može ali žene in ki ste še vedno v zvezi - poročeni ali izvenzakonska skupnost- zakaj se potem ne ločite od njih, ampak še kar živite z njimi? Zaradi denarja, zaradi otrok? Ali zato,ker jih imate radi, samo fu z drugimi je pa tako božanski!?
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 4.10.2006 8:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Jst sam upam, da tle ne bo Tjazy uskoču u debato. Jst tudi to upam.. Zaenkrat sem se kar uspesno tiho..
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 4.10.2006 14:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, zakaj ne razmišljate (oziroma v večini zavračate) o možnosti par-par (logično, kjer se vsi strinjajo), če je možno ločevati ljubezen in seks in če nastopijo želje po drugem. Ali ni na tak način volk sit in koza cela ?
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 4.10.2006 14:37:01
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem bivšega varala proti koncu zveze. Zakaj? Ker mi je odgovarjalo tako. Vedela sem da najina zveza nikamor ne vodi, to je vedel tudi on (ki se je tudi razdajal okoli, kot sem kasneje izvedela) nobeden pa je ni končal. Najbolj me motijo ljudje ki stokajo..joj, sem ga prevarala/prevaral, pa imam slabo vest, pa tolk ga ljubim...bla, bla...stoj za svojimi dejanji. Sedanjega ne varam, ker ne čutim potrebe po tem.
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 4.10.2006 14:55:56
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa zanima, zakaj ne razmišljate (oziroma v večini zavračate) o možnosti par-par (logično, kjer se vsi strinjajo), če je možno ločevati ljubezen in seks in če nastopijo želje po drugem. Ali ni na tak način volk sit in koza cela ? A misliš na swingrstvo ali poliamorfijo ipd? To pa ni varanje. To je pa čisto poštena igra in jaz resnično nič slabega ne vidim v tem. Saj to je nadgradnja sexa v dvoje in po mojem tudi nadgradnja ljubezni same. Partnerju privoščiš, da uživa z dvema (s tabo in še eno) in on tebi tudi. To je lahko čudovita izkušnja in test ljubezni in čustvene zrelosti za oba. Ni prikrivanja, seveda pa ne sme biti ljubosumja in lastninjenja - za to moraš biti čustveno zrel (vsi štirje morajo biti), kar pa žal mnogi niso. In ker niso, se to ponavadi ne obnese. Ljudje imajo raje nekoga kot svojo lastnino, potem pa jim je fino še koga imeti postrani ali pa s svojim niso povsem zadovoljni, pa zato skačejo čez plot. In ker se bojijo posledic, prekrivajo ... lahko je mnogo razlogov, zakaj zveze, v kateri niso srečni nočejo prekiniti.
|
|
RE: kje varate in s...? 4.10.2006 15:06:34
|
|
|
|
Taula
|
lahko je mnogo razlogov, zakaj zveze, v kateri niso srečni nočejo prekiniti. lahko je mnogo razlogov, zakaj zveze, v kateri niso srečni nočejo prekiniti. To se strinjam..lahko so finance, otroci, strah pred osamljenostjo, kaj bodo drugi rekli, lahko je pa preprosta sebičnost.
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 4.10.2006 15:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa zanima, zakaj ne razmišljate (oziroma v večini zavračate) o možnosti par-par (logično, kjer se vsi strinjajo), če je možno ločevati ljubezen in seks in če nastopijo želje po drugem. Ali ni na tak način volk sit in koza cela ? A misliš na swingrstvo ali poliamorfijo ipd? To pa ni varanje. To je pa čisto poštena igra in jaz resnično nič slabega ne vidim v tem. Saj to je nadgradnja sexa v dvoje in po mojem tudi nadgradnja ljubezni same. Partnerju privoščiš, da uživa z dvema (s tabo in še eno) in on tebi tudi. To je lahko čudovita izkušnja in test ljubezni in čustvene zrelosti za oba. Ni prikrivanja, seveda pa ne sme biti ljubosumja in lastninjenja - za to moraš biti čustveno zrel (vsi štirje morajo biti), kar pa žal mnogi niso. In ker niso, se to ponavadi ne obnese. Ljudje imajo raje nekoga kot svojo lastnino, potem pa jim je fino še koga imeti postrani ali pa s svojim niso povsem zadovoljni, pa zato skačejo čez plot. In ker se bojijo posledic, prekrivajo ... lahko je mnogo razlogov, zakaj zveze, v kateri niso srečni nočejo prekiniti. Se popolnoma strinjam, tudi v tem da je pač problem najti partnerja. Občutki so podobni kot pri prvem seksu.... torej.... Še pomnite tovariši in tovarišice ???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2006 14:06:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 7.10.2006 21:43:35
|
|
|
|
smrka
|
Ne nc ne varam. Mislim da sem dost odrasla oseba, z otrokom in dedcom ki ga mam rada. Varanja in zaljubljanja je blo dost v mladosti, tako da, enkrat se mora clovek zresnit, razen ce nima clovek kake druge teorije v glavi, da je boljs skakat v tuje zelnike.
|
|
|
|
RE: kje varate in s...? 9.10.2006 13:57:24
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz mojega lubega varam 5 dni v mesecu in to vsak mesec. Kje? Na wc-ju. S kom? S tamponi ob.
|
|
RE: kje varate in s...? 9.10.2006 14:58:31
|
|
|
|
Tejccy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Je pa tko mož je cele dneve v službi, pa še takrat ko je doma je blazno utrujen...tako, da o kakšni pozornosti ne govorim.... Seksala že nisva lep čas...kaj češ... Ker pa imava dva čudovita sinova...res ne morem zaradi njega biti cel dan slabe volje... žal sem si mogla polepšat življenje na drugačen način...najti ljubimca.... Drugače pa se dobiva ne enem nevtralnem območju....in je tako fino....da vam nemorem povedati, toliko pozornosti, crtlanja, lepih besed........ Zdele je vse lepo in fajn, cartanje, ljubljenje, 101 poza, hormončki divjajo,....kaj pa potem, k bodo feromončki izginili, kaj potem ostane????? A pol si boš najdla pa druzga? pa spet druzga,......? Kaj bi blo, če bi mož zvedu za ljubimca??? To nikamor ne pelje, verjemi mi!!! Moj tut skoz dela, pa je skoz utrujen, pa ni ne vem kakšne hude pozornosti,.....ampak kaj nam pa manjka??? Dokler se razumemo in se mamo radi, je rav lepo!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?