Riževo mleko s Ca (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

sarazan -> Riževo mleko s Ca (29.9.2006 22:32:02)

Živjo!

No, pri nas smo pogruntali, da tudi sojini izdelki povzročajo izpuščaje. Zdaj nam ostane samo še riževo mleko s kalcijem (ovsenega še nisem zasledila s kalcijem).
Ampak se ga ful težko dobi, ali pa jaz hodim po napačnih trgovinah...

Za ziher ga dobim v Kalčku v BTC (Lj.), ampak stane 0,5 litra 399 sit. V Merkatorju sem za podobno ceno dobila cel liter, vendar ga že nekaj časa ni na polici (v hladilniku)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

A katera ve, kje se ga dobi po "ugodni" ceni?

Hvala za pomoč.

KODA -> RE: Riževo mleko s Ca (30.9.2006 22:34:59)

Poglej še v Interšparu.Tam imajo kar veliko izbiro dietne hrane.Riževo mleko sem gledala,samo ne spomnim se kakšna je bila cena,ker pri nas nimamo problemov z sojo,pa ne kupujemo tega mleka.Samo 1x sem mu ga dala za poskusit,pa ni bil preveč zadovoljen z okusom,tako,da smo ostali na sojinem.

tins -> RE: Riževo mleko s Ca (1.10.2006 22:04:44)

Sarazan: jaz sem v Merkatorju kar prosila prodajalko, naj mi naroči ene izdelke, ki sem jih hotela! Prosi prodajalke, naj ga naročijo, pa bo!

darjatimci -> RE: Riževo mleko s Ca (2.10.2006 7:57:50)

Večji Mercatorji ga sigurno imajo, je pa res da ga velikokrat tudi zmanjka,cena pa je nekaj čez 500SIT in cenejšega žal ni.So razni drugi nadomestki,ki so tudi s kalcijem,ampak nam najbolj ustreza omenjen nadomestek.

polonaa -> RE: Riževo mleko s Ca (4.10.2006 21:22:06)

Poskusi še v DM-ju.

Stran: [1]