Kako naj se odzovem (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Kako naj se odzovem (29.9.2006 15:13:20)

Partnerka mi ob prepiru (če ne najde izhoda) pogosto grozi s "kufri". Meni se zdi to totalno nefer in ponižujoče, ker se nimam kam za dat, pa še stanovanje sem ji v večji meri obnovil.

Taula -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 15:20:58)

Zavaruj se. Si stalno prijavljen na tem naslovu? Če si prijavljen več kot dve leti..potem se šteje ta izven zakonska skupnost kot zakonska.
Moja kolegica je bivšemu tipu obnovila stanovanje..na koncu jo je vrgel ven in dobil drugo koko....ostala je brez vsega..nima niti dokazov da sta z njenim denarjam vse obnavljala. Če bi meni moj to naredil ga [sm=smiley35.gif]

corfu -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 15:21:58)

O, madona...kako otročje. Ma kaj pa vem...

-kot prvo vidim, da si ti totalno brez samozavesti in posledično partnerka to izkorišča in vrši nadzor nad tabo
-tukaj ni čutiti nobenega spoštovanja
-kje je ljubezen?
-si  njo samo zato, ker nimaš kam iti?
-koliko ti čutiš do svoje partnerke?

Težko ti kaj svetujem. Jaz ob spogajanjih ne bi mogla živeti.

Veliko sreče ti želim in glavo pokonci, ker čutim da si zelo fejst fant.[sm=smiley31.gif]

mojamura -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 15:26:15)

po mojem vama pomaga odkrit pogovor, če pa ne gre, pa kakšna svetovalnica....to, da iz dneva v dan živiš v strahu da te bo kdo napodil res ni fajn....mogoče te pa tako želi imeti pod kontrolo.

kdaj točno pa ti zagrozi s kufri, kaj pa ji takega rečeš?

Zahi -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 15:36:17)

Zakaj si v bistvu z njo?

baguSka -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 15:40:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Partnerka mi ob prepiru (če ne najde izhoda) pogosto grozi s "kufri". Meni se zdi to totalno nefer in ponižujoče, ker se nimam kam za dat, pa še stanovanje sem ji v večji meri obnovil.

In ce bi zdej pisala njegova zena, bi vsi po vrsti pisali, naj ga kar vrze ven, ker itak on ni prijavljen na tem naslovu...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mojamura -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 16:12:02)

pa še čisto isti naslov maš svoje teme kot neapelj....da si tudi vi2 nista kje v žlahti....en dobiva klofute, drugemu grozi kufer[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mojamura -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 16:14:31)

baguSka kot sem že rekla ma vsaka zgodba 2 plati....torej bi bilo fajn slišati še njeno, ker pa nje ni, sem g. anonimneža vprašala, kdaj točno mu ona s kufri zagrozi...oz. kaj on njej pred tem reče ali stori

Fani.M -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 19:30:16)

Odzovi se fer, mirno in racionalno.
Zmenita se, kako bosta življenje "furala" naprej, ne da bi vsake toliko časa pakirala kufre.

Če se nista sposobna zmenit je pa itak bolje, da greš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Naja31 -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 20:43:57)

Da nisi ti moj mož?
Jaz mojemu tudi pogosto rečem naj spoka pa naj gre.
Če mu kaj ni všeč, je to vedno izhod, ne?
Ampak glede na vaše odgovore, sem se zdaj zamislila nad sabo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.9.2006 20:54:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nejcko -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 21:34:57)

Jah, ljubezen je slepa. Ljudje v času zaljubljenosti pozabljajo, da le-ta lahko nekoč tudi mine ali pa se zgodi kaj nepričakovanega in se sploh ne "zavarujejo" za take primere.
Ne vem, meni je logično, da če bi pri nekom živela oz. če bi se preselila k možu v njegovo stanovanje, bi spravila čisto vsak račun, še za kruh - ker v skupnosti vedno dve vlagata: če eden da za material, da pa drugi za kruh. Če drugi ne bi dal za kruh, bi moral prvi in bi posledično imel manj denarja za material. No, v tem smislu.

Ne vem, kaj ti svetovati, upam le, da imaš vsaj malo "krit hrbet" s kakšnimi računi. Je pa res to malo čuden način reševanja sporov

Anonimen -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 21:39:19)

In ti ne greš, ker nimaš kam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne razumem. Se da stanovanja najeti, veš.

lelaval -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 22:14:51)

In ti ne greš, ker nimaš kam. Ne razumem. Se da stanovanja najeti, veš.

Kaj pa, če je brez dohodkov? Nič ni napisal. Mislim, da pa je kar nekaj vložil v stanovanje, če je napisal, da ga je obnovil.

Anonimen -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 22:37:48)

Mislim take neumnosti... Pa kaj se res ne veste konstruktivno kregati, ampak si samo nekaj grozite?

Anonimen -> RE: Kako naj se odzovem (29.9.2006 22:48:44)

Obnoviti je zelo relativen pojem. Kaj pa punca reče, ko predlagaš, da bi ti vrnila, če si več vlagal v vajino skupno življenje kot ona? Čeprav se ne sme zanemariti dejstva, da je tudi od nečesa treba živeti, poleg tega, da se stanovanje obnavlja.
V glavnem, če bi meni nekdo rekel, da noče več živeti z mano, da naj spokam, bi se pobrala čimprej.

Lana25 -> RE: Kako naj se odzovem (30.9.2006 19:01:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Obnoviti je zelo relativen pojem. Kaj pa punca reče, ko predlagaš, da bi ti vrnila, če si več vlagal v vajino skupno življenje kot ona?

Najbrž nič ne reče, ampak mu eno primaže. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Mal heca - upam, da mi anonimen ne boš zameril.

eupat -> RE: Kako naj se odzovem (1.10.2006 10:29:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja upam da te ni zdajle ujela ko si to pisal in da nisi spakiral ker si čist tiho.

Ja lahko bi dal kakšne odgovore tistim ki so ti postavili določena vprašanja a ne?

Stran: [1]