|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog
29.9.2006 13:34:55   
Taula
Pozdravljene,

Z mojim lubim se trudila narediti user posted image . Trenutno živiva skupaj v Ljubljani....jaz sem drugače iz Gorenjske in imam tam tudi svojega ginekologa. Z njim sem ful zadovoljna, ker se res posveti pacientki in tudi čakalne vrste niso dolge. Zanima me sledeče...ali se moram prepisati h kakemu ginekologu v LJ? Ali lahko v primeru da zanosim npr. rodim v Lj. ali moram v porodnišnici na Gorenjskem?
Malo je smotano  ker je daleč..samo v Lj ne poznam ginekologov. Nekaj sem gledala na netu o tem...čakalne dobe so kar dolge. user posted image
V primeru da zanosim in se odločim prepisati k drugemu ginekologu....me vzamejo takoj na preglede?
Ali naj se prepišem prej k enemu drugemu, in če zanosim pokliičem za pregled? Sej če sem uradno vpisana k njim in tudi če še nisem bila na pregledu, me menda vzamejo če sem noseča.
Sej vem da sem še zgodnja v razmišljanju, samo če zanosim nočem potem imeti težav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog
29.9.2006 15:03:05   
Anonimen
zakaj bi se pa prepisala, če si z svojem G zadovoljna?' jaz se ne bi..

tud jaz se peljem 30 minut do svojega G, pa mi ni problem.. tud to mi velik pomeni, da lahko npr. sem čez  2 dni že na vrsti, ne pa da čakam 3 mesece..

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ginekolog
29.9.2006 16:08:20   
majči22
Jest tud mislim, da nimaš nobene velike potrebe po zamenjavi G. Če ti je ta vredu in se ti res posveti, ga jest nebi menjala. Jest imam tud svojega G 35 km stran. Imam ga v Lj. zraven metelkove. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.