puncica -> RE: Po fiz. raztopini bruhal rumeno??? (29.9.2006 22:04:56)
|
NO takole klical smo, ker mi je blo res tu mač ga gledat kako rumeno bruha in kr grozn mi je bilo, pa je isto rekla da je to verjetno sluz, ki mu je šla v želodček s fiziološko. Ampak men to kar je zbruhal ni nič ličilo na kakšno sluz ampak čist rumeno je bilo tako kot hmmm kaj pa vem trobentice in po tem ko se je zbudil je še enkrat bruhal isto, pa potem ga nosim nosim in mi je potem spet bruhal, ma kr na bruhanje mu je šlo, tako kot gre nam , pa nimaš nič za bruhat pa te kr neki žene in to je bilo to, potem je jedel in je bilo ok, pozneje ni več bruhal rumeno ampak res je bil pa totaln šok. Rekla je da če bi bil kej drugačen, bol nemiren al pa kej, da ga naj pripeljem, je pa čist ok, no mogoče mal bol pogosto je, ja itak, če pa vse zbruha. Mater pa to polivanje al bruhanje al karkoli že je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sicer pa noska nima zamašenga sploh, čist lepo diha samo ta kašelj in je tud rekla da s fiziološko ni za pretiravat, ja zadnjič pa dobimo informacije da naj mu zlivamo do 20 mll tega sranja noter. anajmad kak pa je ta aspirator in kolk stane, pa kako deluje. O bog da bi se že pozdravil pa da bi bil končno cepljen
|
|
|
|