|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vidljivost na 3d UZ
28.9.2006 13:55:34   
EnjA
Odločam se za za 3d UZ, pa ne vem če nisem že malo pozna-sem v 7 mesecu! Kdaj ste ve opravile omenjeni UZ, v katerem tednu, kakšna je bila vidljivost, se splača?
Je bila katera ki ima kakšen kg preveč na 3d uz-kako se je videlo-pa spol se lepo vidi-meni vedno drugače napovejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vidljivost na 3d UZ
28.9.2006 15:17:47   
Teja N
Meni ga je Dr. naredil pri sprejemu v porodnišnico, ko sem prišla na sprožitev.

Ful se je lepo vse videlo, prav neverjetno, tudi slikico imam - lep spomin!

Glede spola pa je včasih težko napovedat zaradi položaja ploda.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2006 17:00:10   
Nogavica
Jaz sem bila noseča 29 tednov in nekaj dni in se je zelo lepo videlo. Sicer ne cela dojenčica, ker je bila že prevelika, ampak "po kosih". Tudi spol se je lepo videl.
V albumu je nekaj slik, če te zanima...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2006 17:08:16   
Maxica
Jaz sem ga imela v 23.tednu, morda nekoliko zgodaj. Se je pa že lepo vse videlo, če želiš, mi piši privat za geslo. Za spol pa nismo želeli vedeti, tako da se je doktor izogibal tistemu področju.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2006 22:50:11   
crci06
jaz sem bila na 3D UZ v 27 t in se je vse zelo lepo videlo... smo vprašali tudi za spol, in je bilo tudi zelo očitno kaj imamo...

Predvsem je odvisno sodelovanje otroka, če se ti pusti slikat, ker naše dete je imelo ves čas roke pred obrazom, tako, kot jih imam jaz, če mi nekdo sredi noči prižge luč... ali pa, ko se otrok noče fotografirat, k ga je sram, pa se skriva :)

Odvečni kg niso ovira (preverjeno), niti ti ni treba biti tešča (tudi preverjeno)

Sem že parkrat delala reklamo tukaj, tolk sem navdušena - jaz bi ti svetovala, da greš!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2006 23:54:36   
majas
Se strinjam tudi jaz sem na 3D UZ takoo uživala. Bila sem v 27t...spol se je pokazal..pa tudi moja je držala skos rokice na obraz a jo je tako dolgo migal da jih je le premaknila in je pokazala obrazek. res lepo doživetje...meni ni žal...user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?