nejcko -> RE: Zakaj vedno mati? (29.9.2006 11:53:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: niki5 IZVIRNO SPOROČILO: Zahi če so vaši desci takšni.. potem mi je res žal.. Moj je čudovit očka. Nisem mazohist. In mi je žal, da vse gledaš črno ali belo. Tukaj je vprašanje kdo je boljši, ne pa da zato ker je lahko nekdo boljši, je avtomatično drugi slab. Tukaj govorimo za nianse.. Točno tako - svet ni črno bel, tudi starševstvo ne. In, Zahi, še enkrat pozorno preberi moj post - posebej zadnji odstavek. Žensk nimam za mučenice in materinstva ne poveličujem. Ampak so stvari, ki jih moški in tisti, ki nimajo otrok (sori, Baguska, ampak res bi rada slišala tvoje mnenje potem, ko boš enkrat imela otroka!) žal ne morejo razumeti. In nikjer nisem napisala, česa vse očetje ne počnejo, ampak sem napisala, da VEČINOMA. Med celoto in njenim delom je pa vmesna razlika, kajne? Neumna primerjava, pa vendar - katero hišo (ali kakšno drugo stvar) človek bolj ceni - tisto, ki jo jwe zgradil z lastnimi rokami, ali tisto, ki mu je bila podarjena? Obe hiši je fajn imet - samo vmes je ena drobna niansa ... in pri materinstvu je tudi tako ... ena drobna niansa, ki je očem skrita. Nobena mi še ni odgovorila na zadnje vprašanje?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|