|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stanovanje v Kranju
28.9.2006 11:45:50   
modrooka
Punce,

prosim vas za nasvet (spraševala sem že na podforumu Gradnja, pa vas je več tu, tako, da sem prišla še sem malo povprašat). Ogledano imam eno stanovanje v Kranju na Tavčarjevi ulici. Kranjčanke, kakšna je ta ulica? Če sem prav razumela, je to čisti center. Je kje v bližini kakšno otroško igrišče? Imava 18 mesečno hčerko...

Zanima me tudi ali imate izkušnje s tem, da vaš otrok spi v drugem nadstropju. Tu gre za stanovanje, v katerem je v prvem nadstropju bivalni del, v pritličju je pa spalnica (20m2). Mislite, da bi se iz te kvadrature dalo narediti dve sobici?

Stanovanje ima v bivalnem delu dve strešni okni in pločevinasto streho. Je to slabo? Kako se strešna okna zasenčijo pred soncem? Po mojem kake hude izolacije ni...

Hvala za nasvete!

Lep dan,
modrooka.

Lep dan!
   RE: stanovanje v Kranju
28.9.2006 12:07:02   
mala račka
Za stanovanje ne vem, ampak Tavčarjeva je zelo ozka in tam ne moreš parkirati.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2006 12:52:24   
ajdaN
To je čisti center mesta. Tako da se pripravi na hrup če se preseliteuser posted image . Ker poleti in ob kakšnih prireditvah je noroooo. Folka malo morje, po vsej verjetnosti boste imeli ob vsaki večji prireditvi "poscana in pokozlana" vhodna vrata (ulici z razlogom pravijo "ta uscana gasa"user posted image ). Mularija se dere in vpije... Meni niti ni do tega da bi šla ponoči peš skozi KR, kaj šele da bi stanovala tamuser posted image . Po mojem je boljše da si omislite stanovanje kje drugje.

S parkiranjem bo verjetno tudi problem. Sploh pa ne boste mogli parkirat pred stanovanjem, ker gre za zeloooo ozko ulico, pa mislim da je celo enosmerna. Dostop v center mesta je možen samo z dovolilnico, ki je (baje) neprenosljiva. Se pravi če greš noter, je ne moreš posodit nekomu (prijatelju) da bi šel noter tudi on, ampak je potrebno iti najprej ven.

Otroško igrišče je najbližje ob bazenu. Hoje cca. 15-20 minut. To otroško igrišče lahko samo pohvalim - super urejeno, vzdrževano, poleti senčka, ponoči zaklenjeno...

Glede samega stanovanja pa ne vem, vem samo da se pločevina pošteno segreje in brez dobre izolacije bo težko. Strešna okna pa zasenčiš z raznoraznimi senčili.

V glavnem KR ja, ampak ne sam center mestauser posted image .

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 28.9.2006 12:59:38 >

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2006 13:07:56   
modrooka
AjdaN, hvala!

Lep dan,
modrooka!

Lep dan!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2006 10:41:29   
ery
Hm, se strinjam..Modrooka, priporočala bi ti, da stanovanje išete drugje. Tukaj je polno mularije, take in drugačne, to je v čisto v centru mesta, ozka ulica, enosmerna, nikjer parkirati, ni čisto, in za tako malega otroka, ti tam res ne priporočam.

Dretje , lokali so zraven...

Toliko, odločiti se boš pa morala sama...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2006 11:01:47   
modrooka
Punce,

hvala za nasvete!

Lp,
modrooka!

Lep dan!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......