Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Razglednica iz našega harema.... 29.9.2006 13:07:05
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Jst čist nč ne razumem Pa kaj se greste? A lahko katera vsaj malo obrazloži
Vse skupi je ena fora...Čist tko...Ker se zadnje čase tle gor na rr-ju sam kregajo, se me raje zezamo in smejimo in še katerega drugega spravimo v smeh.....to je to....
Zato pa imamo ženske svoj harem, kjer se govori od sexa in od vsega kar nam je všeč.....
RE: Razglednica iz našega harema.... 29.9.2006 21:38:50
Marogica
Pupe, malo več na sonce bo treba, saj ste čisto blede od teh haremskih zidov. Vzemite si vzgled po Radhi, ona se očitno malo več sprehaja po rajskih vrtovih-mogoče pa robček išče
RE: Razglednica iz našega harema.... 2.10.2006 7:36:05
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Tanikaa,to žal nisem jaz.Moje joške so precej večje...
Punca, a si ti sploh s čim zadovoljna Če bi nekdo pod to slikico napisal da sem to jaz, bi bila full vesela. Svoj živi dan nisem zgledala tako dobro, kot ta bejba na sliki.
RE: Razglednica iz našega harema.... 4.10.2006 7:27:32
Anonimen
Tanikaa, jaz sem s svojo tukajšnjo upodobitvijo več kot zadovoljna Samo Nivess pogrešam? A je ostala v Afriki gastarbajter? Pa nam tam solo konkunrenco dela, al kaj?
RE: Razglednica iz našega harema.... 4.10.2006 20:45:23
firasto
IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Tanikaa,to žal nisem jaz.Moje joške so precej večje...
Res je Tanikaa. To je najbolj frišna fotografija Radhe prejšnji teden na morju. A si tako kot novinarji. Če nimajo resničnih podatkov pa nekaj naložijo. A veš da ne smeš zavajat javnosti.
< Sporočilo je popravil firasto -- 4.10.2006 20:51:43 >
RE: Razglednica iz našega harema.... 4.10.2006 22:23:32
Bubamaraa
Aja...dobr da vem, ker se pojavljajo govorice, čer naj bi joške bile čisti silikon.... .....in, da tisti tvoj izgovor, da ti je z masažo uspelo priti do te košarice ni resničen......