Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
dr. Lidija Ouček-Farkaš (o drugih pa ne bom zgubljala besed, predvsem o moškem delu ), čeprav je Ntaša tudi OK, s Simono pa nisem imela ne vem kakšnih stikov.
1. Zdravstveni dom in porodnišnica Postojna 2. Aleksander Merlo, dr.med., spec.por.in gin. 3. Zasebnik s koncesijo
Mislim, da je beseda ODLIČEN premalo!
Se strinjam z vama!
Tudi jaz!!!
Leonišče: - prof. dr. Tomaževič (malce smešen ampak najboljši) kar se operacij tiče in strokovnosti -D dr. Barbara Požlep zakon ženska in zdravnica na mestu.Ful se zavzame zate.In gre tudi na konec sveta če je treba.Je ene in edina na gin. kliniki Lj ki ji zaupam brezpogojno.ZAKON!Če bo katera rabila žensko besedo je to ona. -Dr. Colja krasna ženska vendar le do te meje ko je s tabo ve ok.Čim je pa kaj bolj zakompliciranega pa zna odpovedat.Pa saj to je razumljivo,da vsi vsega ne vedo
Bravo za vse te zdravnike ki vse to delajo pa čeprav so včasih kakšni kiksi pa smo jezni na njih .....So tudi oni samo ljudje.
Jaz sem svojo bivšo G zamenjala z: ZD Domžale Dr. Darija Strah kocesija
in sem zelo zadovoljna. Z njo sem se srečala tudi pred cca 10 leti, ko sem bila med nosečnostjo hospitalizirana. Hkrati je bila edina svetla točka moje porodne izkušnje. Lahko jo samo pohvalim.
dr. Barbara Požlep zakon ženska in zdravnica na mestu.Ful se zavzame zate.In gre tudi na konec sveta če je treba.Je ene in edina na gin. kliniki Lj ki ji zaupam brezpogojno.ZAKON!Če bo katera rabila žensko besedo je to ona.
Saaaj res....ko sem bila še v Ljubljani, je bila ona moj izbrani G....z njo sem imela tak prijateljski odnos in če ne bi bilo nje, ne vem, če bi danes imela svojega prvega otroka. Barbara, neskončna hvala za vse.
Prebekslala sem v Leonišče h dr. Voglerju. On se mi zdi super.
Se strinjam. Vogler dela čudeže.. enemu je ime Mark :-) Imela sem tako hudo in razširjeno endometriozo, da je bilo zelo malo možnosti, da bi sploh kdaj zanosila. In po operaciji, ki jo je opravil dr. Vogler sem bila noseča prvi mesec :-)
Pa Dr. Pušenjak ni od muh, je bil moj sobni zdravnik v porodnišnici, pa carski rez mi je naredil in lahko rečem .. kapo dol.. med drugim me je po CR tako zašil, da se brazgotina ne vidi.. KER JE NI ..
< Sporočilo je popravil Minka Pobalinka -- 11.5.2007 23:58:27 >