pot -> RE: Vaša priporočila za G: (18.12.2006 13:11:20)
|
maša82, žal mi je za tvojo slabo izkušnjo, jaz lahko omenjeno zdravnico le pohvalim, ker imam z njo dobre izkušnje. Preden je prišla s porodniške sem bila pri nadomestni G, ki je pa res bila brezosebna. Tabletke mi je predpisala mimogrede brez konkretnega posveta (po manj kot 5 minutah). Prvi pregled mi je naredila čisto brez besed in grobo. Ko me je prvič pregledala moja G (Jasna Kuhelj- Recer), mi je sproti razlagala kaj počne, kaj vidi ali čuti. Je zelo sproščena, meni se je ob vsakih mojih težavah zelo posvetila, skoraj eno uro sem bila pri njej, da mi je razložila vse stvari o mojih težavah, da mi je razložila kaj pomenijo kako jih bova skušali rešiti. Vedno si je vzela čas zame, vedno je najprej pogledala ob kakšnih vnetjih in se šele na to odločila za zdravljenje in ni predpisala kar na pamet enih zdravil. Jaz imam z njo same dobre izkušnje. Govorim iz svojih izkušenj in ne kar sem slišala, drugače bi povedala še več dobrih besed o njej. Sicer pa smo ljudje različni. Nekomu ustreza človek takih dejanj, spet drugemu drugačen. Temo sem odprla za to, da bi vsaka po svojih izkušnjah svetovala, ker se veliko punc, žensk odloča za G ali spremembo G, ter da vedo na koga vse se lahko obrnejo, ter da je zbrano vse na enem kupu in ne razdrobljeno po vseh forumih. V kolikor bi rada podala svoje mnenje o tebi dobrem G, pa prosim, da to storiš tako, kot so vse ostale in predvsem po tvojih izkušnjah. Želim ti veliko zdravja in še naprej dobre izkušnje s tvojim G. Napišite samo na kratko: 1. s kje je vaš G, ki ga priporočate 2. njegovo polno ime 3. če gre za zasebnika ali ima koncesijo. Če se vam zdijo še kakšni drugi podatki smiselni, pa jih le dodajte (če gre recimo za G za študente). Lahko poveste tudi Anonimno. Samo prosim brez žalitev kakšnih G, da ne bodo ukinili Anonimnosti.
|
|
|
|