Mina1 -> Hipotekarni kredit (28.9.2006 8:51:47)
|
Se je že nekaj pisalo o kreditih, pa vseeno: še vedno skačemo okoli in preverjamo banke, katera za nas ponuja najbolj ugoden hipotekarni kredit. Trenutna računica je nekako takšna: Krekova banka, SKB banka, Hypo leasing, Austria bank ... potem pa vse ostalo, ki ponujajo najmanj denarja, da ne govorim o moji NLB banki, ki se je izkazala za najslabšo. Večina bank ima potem to tako urejeno, da moraš prestopiti k njim (razen Krekove). O.k, če se recimo odločim za drugo banko zaradi boljšega hipotekarnega kredita na 20 let in moram prestopiti k njim, me zanima, kako je za ostale stvari, kot so preživnina, Toli račun. Upam, da me razumete, kaj me muči, ali je te spremembe "ajnfok" zamenjati, ali so komplikacije? Krekova se mi zdi fajn prav zaradi tega, ker ni treba potem k njej pristopiti, nimaš nobenih sitnosti, je pa mogoče SKB za centimeter boljša od Krekove, je pa treba vse prenesti k njej. Ali pa recimo Hypo leasing banka: kje za vraga ima sploh bankomate in podobno, to me muči... Kako potem to urejaš?
|
|
|
|