vprašanje? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

jasnika -> vprašanje? (28.9.2006 8:24:01)

zanima me če otrok samohranilke res mora plačati kosilo in malico v šoli, mama je brez službe?

cena pa je 10 tisoč, gre pa se za 1 razred, nevem če to kaj šteje

vesna.com -> RE: vprašanje? (28.9.2006 8:25:52)

Pri nas malico ne, kosilo pa.

darjatimci -> RE: vprašanje? (28.9.2006 8:28:30)

Pozanimaj se na šoli,pri nas imajo za take primere možnost regresirane prehrane.Je pa treba dati vlogo,mislim da v računovodstvo.

jasnika -> RE: vprašanje? (28.9.2006 8:33:49)

ooo hvala punce da ste mi pomagale

lelaval -> RE: vprašanje? (28.9.2006 8:48:53)

Pri nas imajo regresirano malico in kosilo. Načeloma pa velja, da se malica lahko regresira (v celoti ali delno), kosilo pa je luksuz, tako, da bi ga naj poravnali, ali pa jedli doma.
Vsekakor se pozanimaj pri socialni delavki na šoli (potrebuješ odločbo o otroškem dodatku).

Katrin -> RE: vprašanje? (28.9.2006 10:27:49)

Kot so že punce odgovorile: če boš oddala vlogo za regresirano prehrano, se ti bo znesek zmanjšal.

Lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jasnika -> RE: vprašanje? (28.9.2006 10:36:12)

ja sprašujem za bratovega sina ker njegova pravi da mora malico pa kosilo plačat čeprav sta narazen in je ona na borzi, ampak jaz vem da včasih so imeli otroci zastojn prehrano

darjatimci -> RE: vprašanje? (28.9.2006 11:43:16)

Veš,če samo jamraš ti ne bo nobeden nič dal,zato ji povej,kar smo napisale. Na naši šoli na vsakem prvem roditeljskem sestanku posebej povdarjajo,da ima šola sredstva,ki so zato namenjena.In pozivajo starše naj jih ne bo sram,če rabijo pomoč,naj kar zaprosijo zanjo.No,to je vsaj ena pozitivna s šole,ko bi bile še druge take stvari.

jasnika -> RE: vprašanje? (28.9.2006 19:31:38)

ja saj jaz tudi tako pravim, samo ona je prefina menda da bi šla in prosila, sicer pa saj ne gre iz njenega žepa, to plačuje moj brat še zraven preživnine, je pravi bimbo da ji ne pove kaj ji gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Stran: [1]