crci06 -> RE: čISTILA ? (28.9.2006 10:36:17)
|
Seveda, seveda - zadnje čase je moderno na RR da si pameten in da vsem govoriš, da kompliciraš (ne leti na nobenega osebno, ker niti nisem pogledala točno, na kateri post odgovarjam). men se pa to ne zdi fer - nekje je nekdo, ki ga nekaj zanima in si upa to tukaj gor vprašat in pomoje je vsaka vredna normalnega odgovora, ne pa je samo zabiti nazaj: "HALO, kompliciraš" Glede mojega komentarja o čistilih: verjetno res podzavestno preveč upoštevam neko dejstvo: kolegica je že kar ornk noseča splavila in je še naprej pol imela težave in takrat vem, da so ji našteli nekaj stvari, ki naj jih ne počne in med temi so bila tudi raznorazna čiščenja z dexali ipd., barvanje las... Ko pa sem jaz rekla, da mi smrdi in me kar peče v pljučih po merkatorjevem odstranjevalcu madežev - bom pa že vedela, če moram prat cunje za 6 odraslih ljudi, kar je kar nekaj cunj!!! in če me peče, me pač peče. Zdi se mi, da to ni dobro, zato to odsvetujem vsem, ki jim tega ni treba. Tudi pri nas se bo stanje izboljšalo, in bom prala samo zase in bo bolje... Sicer pa - vsaka po svoje, pa ne komplicirajte :)
|
|
|
|