Sita -> RE: užaljena sred trgovine (28.9.2006 14:04:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Sita Seveda je to prispodoba. Pa vendar ... moški ljubijo skozi sex, ženske pa s srcem in pri ženskih je sex le posledica. pri moških pa je posledica sexa ljubezen. Na splošno UUfff ne strinjam se s tem .. moški ljubijo prav tako kot ženske.. sex je drugje.. če si hotla povedat, da se ženske LJUBIJO in moški SEXAMO je pa to drugo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Seveda, nedvomno moški zelo ljubijo. Imam dokaz doma, moj ljubi me dobesedno obožuje pa sva skupaj 18 let in pol. Vendar sem hotela reči, da se moški počuti sprejet od ženske, če se mu ona preda in se z njim ljubi, ga sprejme vase in to dejansko prebudi njegovo ljubezen do nje. Ženska pa najprej ljubi, sex je pa pri njej leposledica, ker tako ljubi. Ona je sposobna ljubiti brez sexa, moški pa težko. Preberi to knjigo ali pa knjigo Moški in ženske v spalnice od dr. John Graya. Jaz tega tu ne morem napisat - bi bilo premalo prostora. Samo moj ljubi tudi pravi, da ker je od mene sprejet, me bolj ljubi kot če bi ga zavračala. In jaz še bolj ljubim, ko vidim, kako se on meni preda ... pa se ljubiva zmeraj bolj, pa ne vem, kaj še bo iz tega, ker je noro ...
|
|
|
|