Anonimen -> Kako jih naj razumem? (27.9.2006 12:40:59)
|
Sicer moja tema ne sodi na partnerske ali tesne družinske odnose, ampak sveeno ne vem, kam naj jo uvrstim. Večina vas tako ali tako ve, da sem morala na abrazijo, ker v 8t moji pikici več ni bil srček. Fizično sem si povsem opomogla, ampka psihično pa iz dneva v dan imam večje težave. OK - jasno mi je, da moram skozi vse faze - rečimo temu "žalovanja". In da mi bo enkrat boljše in bom pripravljena na "nove boje". A mi trenutno največ gorja povzročajo t.i. moji prijatelji, ki me skušajo razvedriti s svojimi "idiotskimi" izjavami, da to ni nič takšnega, da bom tako ali tako imela otroka. Vse sem še dokaj mirno prenašala (v stilu: bog, odpusti jim, saj ne vedo, kaj počnejo), dokler mi ni moja dobra prijateljica napisala SMSja v katerem je zapisala, da to ni nič takšnega, saj je njena mama tudi imela 2 SS in če se ne bi to zgodilo, potem ne bi bilo nje. Halo? Sem bila tako besna, da ji nisem niti nič odgovorila. Ne vem, če sem ravnala prav, ampak vseeno nisem imela besed. Enostavno ne razumem samo ene stvari: Zakaj za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] se vsi obnašajo tako, kot da moja pikica ni bila živo bitje, ampak samo neka stvar, ki so jo morali odstraniti? Meni pa se vsak dan bolj para srce. In vsaka beseda, ko o njej govorijo kot o svari, me boli. Sem mogoče preveč občutljiva?
|
|
|
|