Anonimen -> Zskrbljena za (27.9.2006 7:47:28)
|
bratovo punco. Že 3 leta nazaj se je začelo govoriti, da ima druge moške poleg mojega brata, ampak nihče mojemu bratu tega ni hotel povedati-meni so, ampak jaz nisem imela dokaza da bi bratu lahko dokazala in povedala, oni so pa rekli da priznali ne bodo. Potem je začela romanco z nekom, ki je doma blizu nas, videvali so jih povsod-celo moj bratranec je bil zraven, oblegala je poleg brata-seveda malce stran-celo kolega mojega bratranca???? Halo,.... Zgradila sta si hišo, kmalu se bosta selila, drugo leto dobita otroka. Res da nekaj časa govorice ne krožijo več, ampak prosim povejte mi-brat se mi smili, ker je to njegova prva punca, brat je njej že potemtakem 30-ti. Kaj bi storile ve, če bi še kdaj slišale kaj o varanju brata na mojem mestu-javno sta hodila okrog se vozila z njegovim avtom-hodila je k njemu, ga vozila iz službe, hodila na pijačo z njim v bližnjo gostilno kjer jih vsi poznajo,... Jaz ne vem, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]hudo mi je za brata, najhuje pa je da sem 1/2 stvari zvedela od moje botre ki stanuje v sosednjem kraju, kjer se je to dagajalo in je sama rekla da se je kregala z ljudmi da to ni res. Ko se je na lastne oči prepričala sama pa je rekla da je ne mara več....
|
|
|
|