Poka -> RE: Podiplomski študij!!! (4.10.2006 10:12:10)
|
Mene sam skrbi ena stvar... Moj ima že narejena dva faksa in ko je delal drugega, je hodil z eno punco nista pa živela skupaj oziroma mal sta, mal nista... Imela sta vsak svoje stanovanje, on je imel eno stanovanje v najemu samo zato, da je imel mir pri učenju. Bil je pa dobesedno sosed s svojo mamo, ki mu je vse naredila. In je navajen, da je stanovanje vedno do zadnje pikice pospravljeno in da mu jaz naredim zajtrk, malico za v službo, kosilo in večerjo. Pa še če je žejen si ne gre sam naredit soka. Pri tem sicer protestiram, stanovanje pa pospravljam, ker sem doma in še študiram, on pa že dela. No in jaz bi rada šla delat magisterij, mogoče ne takoj, čez kakšni dve leti pa, kar seveda pomeni, da takrat verjetno ne bo vse tip top. On namreč ponori in je totalno tečen cel dan, če opazi, da kakšna stvar, ko pride domov, ni vedno na svojem mestu. Pa še ena stvar- da verjetno bo tudi on šel delat magisterij- in kdo bo pol pospravljal... Razmišljam, da bi si takrat najela kako gospo za pospravljat.
|
|
|
|