|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola pri 2. otroku
26.9.2006 22:17:53   
spelaz
Čav.

Pri prvem sva z možem obiskovala šolo za starše (MB). Pri drugem pa baje ni treba, zanima pa me, ali velja isto potrdilo, ali moram iti v porodnišnico po novega??

Hvala. LP
Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska šola pri 2. otroku
26.9.2006 22:30:11   
lstand
Jaz pri drugem otroku nisem obiskovla materinske šole in sem uporabila isto potrdilo kot pri prvem porodu.  Ne potrebuješ novega. Tudi jaz obiskovala materinsko šolo v Mb in prav tako rodila obakrat v MB.
LP

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2006 22:35:18   
sato
Jaz sem prvič obiskovala, drugič pa ne- potrdila pa nisem dobila nobenega. No, saj ta Materinska šola je bil pri nas en tak "šnelkurz" - trije obiski v mesecu dni in konec. Prvi dan o tem, kako nastane otrok (me pa smo ga dobile-kako??), drugi dan malo dihanja, pa nekaj o poteku poroda, potem pa še malo telovadbe v nosečnosti- ene tri vaje, v glavnem za prsi in to je to. Baje, da je drugod prav redna ta šola, a ne? 

(odgovor članu lstand)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2006 22:46:58   
lelaval
Jaz sem jo obiskovala v 1. nosečnosti, v drugi pa ne. Pa tudi moj ne. Je v MB porodnišnici obakrat rekel, da je hodil. user posted image  Pa niso nič komplicirali. V 3. nosečnosti pa je tudi on šel v šolo, da dobi potrdilo (lansko leto), ker drugače baje ne bi smel bit pri porodu. Pa nazadnje potrdila sploh niso zahtevali.
Drugje pa je to bolj resno.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2006 22:56:10   
nejcko
Tudi jaz v drugi nosečnosti nisem obiskovala materinske šole, potrdila pa itak nisem zase nikoli dobila. Mož je nesel s seboj kar staro potrdilo, pa mu ga niti pokazati ni bilo treba, je samo rekel, da bo že drugič prisoten. Je pa res, da sem rodila s CR, pa mogoče zato niso komplicirala. Ali pa zaradi tistih 4 ali 5. 000 sit, ki jih je mogel plačatiuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2006 23:13:29   
kofetek2010
še ena, ki v drugo ni bila v materinski šoli user posted image  
čeprav je minilo med porodoma 9 let user posted image  
meni je med.sestra pri G vpisala na prvo stran materinske knjižice, da sva z možem v prvi nosečnosti obiskovala materinsko šolo (čeprav je on ni in je bil prvič tudi zraven) in ni v PO nihče nič kompliciral, le plačat je bilo treba za prisotnost pri porodu user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2006 7:20:47   
darjatimci
Jaz pa sem obiskovala materinsko šolo v vseh treh nosečnostih.Se mi zdi,da nič ne škoduje,saj informacij nikoli ni preveč,veliko stvari pa tudi pozabiš.Pri zadnjem porodu sva dobila tudi potrdilo in če ga ne bi imel bi moral plačati višjo ceno kot tisti,ki tega potrdila nima.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2006 8:10:56   
vesna.com
Jaz sem tud obakrat šla,pa sem tud par novih stvari zvedla,pa mi je tud zato fajn ker spoznaš še ostale srečke nosečke za kasnejša skupna pohajkovanja in kavice.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2006 8:43:26   
DORI
Jaz pa sem bila 1., 2. in 3. Vedno je bilo kaj novega. Saj škodit ti ne more, če greš še enkrat. Valjda nisi hodila samo zaradi potrdilauser posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2006 10:10:15   
tatam
Če ša imaš potrdilo po moje ne rabiš novega.Nama so ga prvič vzeli stran,tak da sva šla drugič brez vsega.So nekaj komplicirali-tudi Mb a na koncu so ga le spustili!Za tretjič pa sva si zrihtala novo potrdilo,da se ne bomo spet rabli kregat!

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?