Marsovcek maks (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


ninocka -> Marsovcek maks (26.9.2006 21:53:15)

Sem ga kupila nasmu malemu, ko je bil star ene 6 mesecev. Pa ga ni nic porajtal. Sem rekla OK; je se premajhen, pa se ne sedi, bo kasneje igraca aktualna. Je ratu starejsi, je sedel, marsovcek je pa se zmeri sameval v kotu. Pri skoraj 14 mesecih ga se zmeraj ne posteka. Se mi zdi, da se jst vec z njim igram, kot tamal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Kaksne izkusnje mate pa z marsovckom tiste, ki ste ga kupile? A je vasim otrokom zanimiv? Al je mogoce se premajhen za igro z njim (ceprav je baje od 6 meseca naprej)? Al je bil pa to samo zgresen nakup?






pravljica -> RE: Marsovcek maks (26.9.2006 21:59:42)

a bi kakšno sliko prilepila...jaz sploh ne vem za kaj gre, pa me zanima [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




sato -> RE: Marsovcek maks (26.9.2006 22:17:02)

Jaz sem tudi šla prav pogledat, kaj to sploh je. Sem prvič slišala. Mogoče pa mu bo sčasoma postal zanimiv. Pa ga skrij za kak teden, bo malo pozabil nanj, potem pa bo mogoče zanj nekaj novega in zanimivega. Mogoče pa je enostavno še premajhen, pa si ne ve kaj početi s tem marsovčkom. Mi sploh ne zgleda kot enostavna igrača za 6-9 mesečnike.




ninocka -> RE: Marsovcek maks (26.9.2006 22:25:58)

http://www.ringaraja.net/izdelekPodrobno.asp?id=123&kat=12&podkat=35

Se opravicujem, sem misnla, da ga vsi poznajo, ker se je tolk vrtela reklama tuki na RRju.


IZVIRNO SPOROČILO: sato

Pa ga skrij za kak teden, bo malo pozabil nanj, potem pa bo mogoče zanj nekaj novega in zanimivega.


Smo tud to probali, pa ne pomaga. Pogleda ga samo, ce ga mimgrede slucajno butne in se marsovcek oglasi.




BLAŽIKA -> RE: Marsovcek maks (26.9.2006 23:13:55)

Ja tako je tudi pri nas. Igrače, ki bi naj bile za 10 mesecev so sedaj pri 19 mesecih najbolj aktualne, še posebaj tista stvar za učenje hoje, ko se je drži in jo riva pred sabo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sedaj pa z njo najbolj dirka okrog pa čeprav že
8 mesecev sama hodi kot za hec.




lelaval -> RE: Marsovcek maks (26.9.2006 23:36:50)

Tudi jaz mislim, da mu bo malo kasnej zanimiva. Nič hudega, če bo star več, kot pa piše, da je primerna tej in tej starosti.
Midva sva najmlajši tudi kupila tidto, ki se sestavi, da se poriva ali pa v poganjalca. Pa ji taprvi model sploh ni bil všeč (vozičke za punčke pa je zelo rada potiskala). Ji je kot poganjalec bolj pri srcu, čeprav se samo vsede nanj, potem pa gre na drug poganjalec in jo moramo vozit z njim.




Tasika -> RE: Marsovcek maks (27.9.2006 10:35:13)

Me veseli, da je še kateri mamici Maxi bolj zanimiv kot bejbiju. Naš ga malo pogleda samo takrat, ko ga iz košare vrže.
Mogoče pa še bo kaj iz tega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Če ne prej, pa ko bo imel svoje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Stran: [1]