Anonimen -> RE: Junijke 2007 (11.10.2006 12:20:19)
|
Mene nekaj zanima: vse imate porodni termin na začetku junija. Kdaj ste imele zadnjo menstruacijo? Ker zaenkrat sem jaz "ta zadnja" na vrsti za porod. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Drugače pa je pri meni vse ok. Brez slabosti, napadi panike so mimo (upam, da za vselej), edino vrti se mi. In zaspana sem... Samo spala bi in spala in spala... Še dobro, da sem tudi jaz učiteljica, da lahko grem hitreje domov, ker si potem še lahko tu pa tam izborim kakšno urico spanca, preden pride moje dete domov. Moj [sm=love.gif] je prav zlat. Nič ne benti, če ni kosila skuhanega, ko pride domov, tudi zvečer me pusti, da se pripravljam za pouk in naredim za šolo, kar imam, on pa pripravi otroka za spanje. Prvi pregled sem si izborila že 27. oktobra, to pa se mi vseeno zdi malo hitro. Kako ste kaj s telesno kondicijo? Sama imam težave z odvečno težo in se trudim, da bi čim manj pridobila. Zato skrbno pazim, kaj jem. Izogibam se sladkarijam, priznam pa, da sploh nimam apetita. Zjutraj, ko vstanem, si privoščim 3 minute orbitreka. TUdi čez dan sem kolikor se le da zunaj, da se z malim gibava na sprehodu. Tako si želim, da bi bila ta nosečnost zdrava... In da bi hodila v službo do konca. Prejšnjič sem imela nizko ležečo posteljico in sem bila primorana počivati. Pa sem padala v depresijo, bila sem veliko sama in sem imela čas razmišljati. Dolg čas mi je bil, obupen dolg čas. Tako sem jedla in spala in ležala, pri tem pa sem uspešno pridobila 22 (!!!) kil. 10 sem jih spravila dol po porodu, ostalo je pa ostalo.
|
|
|
|