ČebelicaMaja -> RE: Za vse mamice-navadno mleko (27.9.2006 23:45:51)
|
Tukaj pa moram pristavt svoj lonček, saj sem tole že prevečkrat slišala in mi grejo kar lasje pokonc...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] no tud mene je mama dojila samo 3 mes, potem pa po "starem dobrem receptu" začela delat prav tako kot ti brundi (mleko, voda, sladkor) in rezultat tega je bilo... imela sem zeloooo hudo alergijo na mleko, tako, da ga do 12 leta tud pokusit nisem smela (poleg tega ima navadno mleko za tako majhne otroke čisto pretežke beljakovine)... ... torej vedno tisti stari dobri recepti, ko ni bilo tega ali onega le niso tako dobri in moja princeska bo na adaptiranem mleku, dokler ne bom presodila, da je njeno telo dovolj zrelo, da ga dobro prenese...pa ne kompliciram, toda zakaj bi tvegala, če vemo, kaj lahko med drugim vzpodbudi alergijo...pa verjemi, da veliko vem o alergijah... Nasploh se mi zdijo trditve, kako je bilo pa včasih ko tega ali onega ni bilo naravnost smešne... včasih so bili pač drugi časi in če je danes znanost toliko napredovala, da nam je določene rezultate postregla na dlani, ne vem, zakaj jih ne bi upoštevali...
|
|
|
|