|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obračanje stopala navzven
26.9.2006 16:16:54   
monika30
Pozdravljene!

Naš malček od 2.meseca spi na trebuščku.
Problem pa je, ker obrača stopala navzven (predvsem eno), ne samo med spanjem, ampak tudi že, ko je buden.
Na pregledu pri pediatrinji nam je ta rekla, da je to posledica tega, ker spi na trebuščku in da ga moram obračat na bok. Problem pa je, ker se on takoj, ko ga dam na bok obrne na trebušček. Če ga večkrat obrnem, pa se zbudi in začne jokati, ker je zaspan. Problem je seveda tudi ponoči, ko ga ne morem vsake pol ure obračati.

A je imela katera podobne težave in kako ste jih reševale (ali pomaga samo razgibavanje ali je potrebno k ortopedu ali še kaj več?)

Hvala za odgovore.
LP MONIKA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obračanje stopala navzven
26.9.2006 16:46:35   
ona
tAKE PROBLEME JE IMELA MOJA SESTRA in ni pravočasno opozorila pediatra na to in zdaj,ko ima fant 19 mesecev ima eno nogico ful obrnjeno navzven!šele zdaj en čas fantku razgibava stopalce,a je že malo prepozno,tako,da ti jaz priporočam,da na to čimprej opozoriš pediatra in mogoče še zahtevaš napotnico za ortopeda,da ti bodo znali svetovat in mogoče bo tudi potrebno razgibavanje.Torej,prej kot začneš ukrepat,boljše bo,ker je otrok še majhen in se mu da ful pomagat
fantku od moje sestre žal ni več dosti pomoči in zaradi tega tudi ne more še hodit.
jaz ti verjamem,da mu provaš obračat nogico kadar je le možno,samo ponoči se pa res ne dauser posted image
vsekakor ti želim,da dobro rešite zadevouser posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?