|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Juhu plusek
26.9.2006 16:02:36   
Anonimen
No user posted image je prišel domov in sem mu povedala. In kaj se je zgodilo. Nevede sem planila v jok, kot da si user posted image ne želim. Potem me je objel in rekel da naj se potolažim. Sedela sva objeta brez besed, saj je obema to nekaj novega in najbrž oba ne dojemava, da se nama je res zgodilo kaj tako lepega. Oba imava pomisleke glede financ, o tem sem vam že govorila. Skratka mislim, da sva prišla do zaključka, da sva oba zelo vesela.
Nisem pa mu pripravila nobenega presenečenja, samo CB s pluskom sem postavila pred njega, pa mu sploh ni bilo jasno kaj je zdaj to.
Skratka danes je zame dan pomešan z različnimi čustvi in občutki, se vam javim, ko bo kej novega. Zdaj me čaka pregled pri G.

LP

(odgovor članu Disney)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
26.9.2006 16:23:58   
Katrin
user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke in čim lepšo ter lahko nosečnost !

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.9.2006 16:55:49   
gradaska
Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.9.2006 17:02:23   
gradles
ojla nogica! čestitam za plusek in da si postalauser posted image . moram pa povedati da sem tudi jaz danes zvedela veselo novičko in zagledala user posted image . tako da smo vse lepo šle med srečke nosečke. vsem skupaj lepo nosečnost želim!

(odgovor članu gradaska)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.9.2006 20:12:43   
ninocka
Cestitke vsem trem user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu gradles)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.9.2006 20:37:57   
Ninika1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!! Res si srečnica, niti ne veš kakšna!!! Mi ene pa se moramo tako truditi pa NiČ user posted image !!! Ampak kljub temu smo zele vesele zate in ti privoščimo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživaj user posted image  ! Kmalu pridem za tabo :-))
Lp.

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.9.2006 20:54:44   
N _ B
Iskrene čestitke in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image .

Kar vsem trem: Nogica, Dorina, Gradles.....a je še kakšna?

(odgovor članu gradles)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.9.2006 21:02:52   
andreja2000
Gradles,
tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ter lepo user posted image ,pa pazi nase.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.9.2006 23:45:46   
muza
Vsem novim user posted image ISKRENE ČESTITKE!!!! user posted image

Želim vam lepo nosečnost brez kakršnih koli zapletov in težav in da sijete od sreče, zdravja  in veselja. Pa veliko se smejte! Meni so v user posted image kar naprej govorili, da je super, ker sem vedno tako dobre volje in se toliko smejem, da bo otrok veliko bolj zdrav, bolje bo spal in lažje bom rodila.  Pa še smeh bo prinesel s seboj na svet.
Kasneje pa, ko sem bila enkrat z otrokom v trgovini, mu je ena trgovka rekla: ".....tvoja mami se je pa v nosečnosti veliko smejala, ker se ti toliko smejiš in si pravi smeško..."........................Pa še res je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.9.2006 8:14:33   
gradles
pozdravljene vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ! vsem skupaj se zahvaljujem za čestitke, in da ste tako dobre da nas bodrite in se z nami veselite. Mislim, da smo zdaj najbolj srečne na svetu saj vemo da pod našim srčkom bije še en srček. Zato želim vse srečkam nosečkam lepo, zdravo in veselja polno nosečnost, ter čimmanj zapletov!!!

P.S. 26.9.06 moj srečen dan! Saj sem takrat zvedela da sem srečka nosečka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rada vas imam!

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.9.2006 9:17:21   
Anonimen
Hvala za čestitke. Tudi jaz čestitam vsem novim user posted image , ostale pa čimvečuser posted image da čimprej zagledate user posted image , kajti to je najbrž najlepši trenutek. Zaveš se, da nisi sam, da se v tebi prebuja še nekdo. Čuden a magičen občutek. Skratka upam da bomo vse najlepše preživljale čas user posted image . Jaz sem še do konca meseca študentka (še par dni), potem pa nezaposlena. user posted image sva načrtovala tudi zato, da naredim še nekaj izpitov na faksu in diplomiram v drugem letu. Upam, da mi bo uspelo.
Skratka zdravo in srečno nosečnost vsem.user posted image user posted image

(odgovor članu gradles)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
28.9.2006 10:13:48   
pot
Čestitke tebi nogica in vsem ostalim nosečkam!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.9.2006 19:53:32   
mala zirafa
Tudi od mene čestitke za vse novopečene user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.9.2006 21:26:47   
iwa
Čestitam! Super, uživaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.9.2006 21:30:48   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?