ninocka -> RE: bolezen ust,dlani in podplatov (26.9.2006 20:48:03)
|
Mi smo jo tud meli. Po podplatkih in dlaneh je dobil pikice, (rdece z belo, vodeno sredino, zgeldajo kot eni mozoljcki), pa v ustih je imel eno (smo najprej mislil, da je zob). Vrocina mu je narascala v valovih (je mel, ni mel, mel, ni mel), mal je bil bolj zaspan in crkljiv,imel je slabsi apetit, drugace pa nic hudega. Smo pa dobili lih cez vikend, pa se doma nismo bli. Moji starsi in ena kolegica so bli vsi ful pametni, kolk panicarim in da to ni nic, da ma zarad vrocine (prebolel jo je poleti v vrocinskem udaru). V glavnem sem izpadla ful panicarka, ker sem hotla tamalga ze s koroske v LJ k P peljat, da ga pregleda. Sem potem pocakal do ponedeljka, so mu vzeli kri in potdrili bolezen umazanih rok, nog in ust. Pa se prav bedno ime ma, sem mela pol ful tak obcutek, kot da ne umivam malega zadost. P je isto rekla, da naj se ne napreza in naj ne pride v stik z drugimi otroki. Mi smo se izogibali otrok kaksen teden, pol je blo pa ze OK. Ni pa nobenega zdravila, mora samo izzvenet. Ven smo pa lahko sli. Aja, pa se jst sem jo fasala oz. sem se nalezla - sem mela tud po rokah te mehurcke kaksen dan, pol je slo pa mim.
|
|
|
|