Pikapolonica -> voziček peg perego (10.8.2004 15:54:47)
|
Tinca! Kar se tiče trgovine Prenatal v Trstu, sem bila jaz kar malo razočarana. Je pa res, da nisem iskala modela Pramette ampak Plico P3 Completo. Tga so imeli samo v 5 barvnih kombinacijah in samo te tudi prodajajo. Za pramette pa res ne bi vedela, ali ga držijo ali ne. Edino cene so res malo boljše kot pri nas. Vendar je kriza če prideš tja pa ti povejo, da modela ki si ga želiš, ne prodajajo. No, najbrž si dovolj premišljevala o vozičku. Tudi midva sva bila najprej navdušena nad pramette, potem pa sva si premislila, ker se bo najina štručka rodila novembra in se mi zdi bolje, da je res dobro zaščitena med zimo. Zato sva se odločila za model s trdo košaro. No, še vedno pa pravim, da je pramette res lep voziček in sem prepričana, da ti ne bo žal. Kar se pa tiče trgovine Io Bimbo. Če ne poznaš nikogar ki te bi popeljal skozi Trst, boš to trgovino najbrž zelo težko našla. Trst je velik, ulic še več, vozniki so pa itak malo prizadeti. Italijani pač! Naju je okoli vozil sestrič, ki je tam blizu doma in sem raje celo pot mižala, ker smo kar naprej imeli bližnja srečanja z drugimi pločevinami. Na srečo brez posledic. No, upam in želim ti, da čim bolj ugodno in čim lažje najdeš to kar si želiš. Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (26t 6d)
|
|
|
|