|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test iz Mullerja
26.9.2006 7:39:53   
dorina
Danes bi naj bil moj D dan. No, in ker se dan ali dva pred tem NI pokazal rjav izcedek, kot pred vsako M, sem šla že danes delat test. Tistega iz Mullerja (Time ali kako že) in se mi po pribl. treh minutah pokaže druga črtica!!!user posted image Ampak ni tako močna, kot kontrolna... A se je pri vas, ko niste bile noseče in ste delale ta test (jaz ga delam prvič) tudi kaj pokazalo?

Zdaj me je pa strah, da ne bo spet ista zgodba, kot prejšnji mesec (rahlo pozitiven Baby Check mini, čez par dni pa user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test iz Mullerja
26.9.2006 7:45:11   
Pinkyca
user posted image user posted image user posted image  bravooooo dorina bravoooo !!! Ziher je OK.
Povej mi samo tole ali šteješ začetek ciklusa tisti dan, ko zagledaš rjav izcedek ali ko dobiš user posted image
Najboljše, da greš popoldan še po en test in ga narediš ponovno!!!
Poročaj, mam dober feeling, da si user posted image !!!
BRAVOOOO

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2006 7:58:20   
til
Bravo! Super sem zelo vesela ! Tudi pri meni se je druga pokazala bolj motna pa sem vseeno bila! Važno da je črtica.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2006 8:07:55   
kepica
Tudi jaz mislim, da si user posted image  Prejšnji mesec sem tudi jaz prvič delala ta test iz Mullerja in mi še po pol ure ni pokazal nič, ker seveda nisem bila noseča. Teli testi so po moje ful v redu. Pokažejo točno. Tudi ovulacijksi. Sem jih preizkusila ta mesec in ko sem že porabila vse teste, mi je pri zadnjem končno nekaj pokazalo. Upam, da mi bo naslednji teden tudi na nosečniškemuser posted image
Ponovi test čez kakšen dan, da bo 100%. Čestitam!

lp
kepica

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2006 8:20:23   
dorina
Hvala, no, upam, da bo vse ok.
Pynkica, jaz štejem začetek ciklusa ko dobim pravo user posted image , ker na te izcedke se ne morem zanest. Enkrat ga dobim samo kakšen dan prej, se je pa že zgodilo, da je prišel tri dni prej, trajal dva dni, potem en dan nič, in šele nato se je prikazala user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2006 8:33:44   
mala zirafa
Jaz sem delala ta isti test, pa se mi ni pokazala nobena črtica in tudi noseča nisem bila, tko da mislim da je rezultat okuser posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2006 9:19:31   
lelaval
Jaz sem imela res komaj vidno črtico - če bi imela slab vid, je verjetno niti opazila ne bi. user posted image   Danes pa imam prekrasno 15-mesečnico. user posted image  Sem pa delala CB.
Vsekakor pa  ČESTITKE user posted image user posted image . Zagotovo si user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!