obarvan zobek (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


mayflower -> obarvan zobek (25.9.2006 20:57:32)

Moj 8-mesečnik ma zunej že pet zobkov, spodnji dvojkici pa mu glih te dni ven rineta. Peti zobek je bla zgornja leva dvojkica (kar me je presenetlo, sej sem mislila, da bosta prej prišli ven ta spodnji dvojkici). No, kaj me zanima: že, ko je dlesen počla, je bla ta dvojkica na eni strani rumeno obarvana. Zdej pa, ko je že skor cel zobek zunej, se vidi, da ma eno tako večjo rumeno piko. Drugače je z zobkom vse v redu. Pije nesladkan čaj, po obrokih mu spiram usta, pa tudi ščetkico že pridno uporabljava. Edino zvečer je bolj problem, ker večkrat zaspi na zizi. A je mel kak vaš otročiček tudi tako obarvane zobke že od trenutka njihove rasti? Drugi mesec greva v posvetovalnico, pa bom rekla za zobarja. Sej bi mislila, da je karies, če ne bi že ob tem, ko se je zobek prvič pokazal videla te rumene pike.




tulip -> RE: obarvan zobek (25.9.2006 21:11:20)

Jaz bi rekla da je nemogoče da gre za karies pri tako majhnemu.... Pa tudi to ni narobe, da se doji in potem zaspi, koliko se jih tako uspava, tudi naš se je!
Pa nima nobenega zobka nič obarvanega...tako da ne vem kej rečt, zdravnica oz. zobar bo najbolje vedel, kaj bi to bilo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]