PETRA 21
|
Pozdravljene! Da vam povem razplet. V torek sma zjutraj spakirali vsa oblačila in ostalo in se odpeljali k mojim staršem. Vendar nisma tam ostali, ker nisem imela poguma, da bi jima povedala, kaj se je zgodilo. Stvari sem dala na podstrešje, tako da ko sta prišla domov, ni bilo duha ne sluha o ničemer. In pol sma šli z malo v Velenje na Pikin festival. In seveda, mi je on poslal sigurno 20 sporočil, in me prav tolikokrat poklica, vendar se mu nisem javila. Ko je bil čas za spanje zvečer, pa je nastala galama. Sem hotela, da bi prespali v hotelu, vendar se je mala drla na vse pretege. In sma šli spat domov. In pridema domov in mi reče, a sta prišli. Sli sma se umit in spat. On pa se je hotel pogovoriti z mano, vendar ga nisem poslušala. Tudi v sredo in v četrtek sma šli in prišli domov pet minut pred spanjem. Potem pa sem se odločila, da če me ima res tako rad, kot pravi in da je bil ta sms brezpredmeten, potem naj to tudi dokaže. In sicer, mi živimo sedaj na Ptuju. In vsaki dan po službi od ponedeljka do petka ga ni nikoli doma. Vedno ali nekaj dela, ali je s kolegi, vglavnem nikoli ga ni. Vsaki petek se ga more napit kot tele. V soboto gre igrat, ker je muzikant, v nedeljo pa spi cel dan. In sem mu rekla, da hočem narediti temu konec in da mu oprostim to napako z sms-som, če gre z mano in hčerkico živeti v drugi kraj 40km vstran. K mojim staršem. In je privolil. Rekel je, da bo naredil zame in za hčerkico vse, da bo dokazal da naju ima zares rad. In tako se v oktobru selimo v Šentilj. Ne vem pa kako dolgo bo vzdržal vstran od kolegov, in njegove družbe. Na začetku se mi je zdelo, da bo to verjetno šlo, sedaj pa imam vedno več dvomov. Pa nikakor si ne morem izbiti tega sms-sa iz glave. Vsaki dan se spolnim nanj najmanj 10 krat. Še vedno sem razdvojena, kaj si pravzaprav želim v življenju. Še vedno mu ne verjamem, da s to žensko ni imel nič, razen tega sms-sa. Še razmišljam, pa razmišljam, kako naprej. Ko bo padla dokončna rešitev, vam sporočim. Lep pozdrav! Petra
|