|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NE VEM KAJ NAJ SI MISLIM!
25.9.2006 20:36:45   
Marogica
Na kratko-ta tvoj tip je ena neodgovorna egoistična rit.

p.s. Pa vara te-jasno.....

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.9.2006 20:41:37   
lelaval
Sem istega mnenja, kot predhodnice - vara te.
Bi pa sama uporabila taktiko, kot ti je predlagala Sita.
Pa javi, kako si uredila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.9.2006 20:45:36   
jazz
A se je zaljubil v kakšno travestitko?

Lep pozdrav! K

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 20:55:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
25.9.2006 22:50:25   
cihapuha
vara te.. skor 100%.. na žalost..

Žal še ena ki tako misli, le da dodajam 200%user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.9.2006 1:00:30   
PETRA 21
Priznal mi je, da je sporočilo napisal ženski.
In sicer:
rekel je, je muzikant, in ko je igral je srečal 20 let starejšo žensko, kao sta se začela pogovarjati
in prejšnji petek sta šla na pijačo, meni pa je rekel da gre delat
Potem naj bi ji ta petek rekel, da ne more imeti nič z njo ker ima družino.
Potem pa vidim včeraj sporoćilo.
Če ne misliš met z nekom nič, pol mu ne napišeš takšnjega sporočila, a ne?

Tako me boli srce!!!!!
Sedem let sem mu bila zvesta, zdaj pa to!
Vse sem mu naredila, on pa še mene krivi, da se je sestal z drugo.

Zjutraj z malo grema!

Moram zbrati pogum!

Hvala vam za odgovore!

Zlate ste!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.9.2006 7:05:04   
Anonimen
Mislim, da ni fer, da mu gledaš na mobitel,

ja seveda, potem pa svizec zavije čkolodo v folijo

Nati, nati, ne bi zdaj o tem kaj je fer in kaj ni, očitno jemoškim dovoljeno prav vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
26.9.2006 7:37:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eupat

Petra.

Ko moški ti garantiram da te vara. Zgleda pa sploh noče skrivati, da ima drugo. Mislim, da se odloča kako naj ti pove, po drugi strani pa nima jajc da bit ti povedal. Sedi na dveh stolčkih in tako mu ustreza.
Ja vzemi se v roke pa nekaj ukreni glede tega.

Jaz pa ti garantiram, da te ne vara.. ampak ima pa drugo.. Ja to pa.. user posted image user posted image  

To je zdaj stvar gledanja.. ce reces, da vara tebe.. kar itak ni mogoce.. ampak tko se kao rece.. potem si ti zrtev.. in ti lahko posledicno trpis.. in ropotas po bajti.. in se vedes kot norec.. ki nekontrolirano tuli in krici.. in bla bla..

Ce pa zadeve pogledas taksne kot so.. in so taksne, da vara sebe.. potem je on sam zrtev.. in nobene potrebe ni, da bi ti bila prizadeta.. ali da bi to dejanje tebi skodilo.. te oviralo.. in podobne zadeve..
Lahko ga mirno skensklas.. lahko mu mirno kaj poves.. ce pac zelis se biti z njim.. lahko naredis kar zelis.. ampak mirno.. ker se ta dogodek ne tice toliko tebe.. kot njega..

In ze to, da gre vsak petek za celo noc sam ven s kolegi.. je meni nepojemljivo.. Ce bi jaz zelel iti vsak petek sam s kolegi ven za celo noc.. bi zivel SAM.. in ziher bi lahko vsak petek prespal pri drugi.. kar bi mogoce nekaj tednov bilo celo zanimivo.. potem pa bi postalo prazno..

(odgovor članu eupat)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
26.9.2006 7:40:46   
Mina1
Moj je imel enake fore. Naslednja faza je, ko bo to ime zbrisal iz seznama imen, naslednja ko bo začel mobi skrivat, pa se samo še prek sms-ov pogovarjat, mobi bo vedno na vibro naštiman, da ti ne bi slišala prispelega sms-a ali pa se bo pogovarjal po mobiju izključno samo na wc-ju.

Bravo GINA, pa še to bi dodala:

dolgo čepenje oz. namakanje v kopalnici in podobno.

Ampak tole z mobijem, smsju, vibriranjem oz. blendanjem non stop, vse mi je poznano, tudi mojemu se je takrat moralo nekaj zgoditi, seveda je zanikal 100/h.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.9.2006 15:45:22   
baguSka
In razplet je??user posted image

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.9.2006 9:54:00   
puka
Draga Petra, če bi bila rada 1000% najemi detektiva ,dobiš jih v glasniku in vse ti bo jasno če seveda to hočeš. Samo bodi na to pripravljena,kako boš dalje furala.Stane pa 6.000 sit na uro. Premisli koliko ti je do tega da zveš resnico.
Koliko časa pa to da se ne razumeta, a je to samo prehodno tako kot marsikje a je to daljše obdobje.
lep dan ti želim

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.9.2006 10:01:25   
Zahi
Lahko ti povem, da jo vara (oz. ima drugo) brez detektiva..

(odgovor članu puka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.9.2006 10:04:35   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

In razplet je??user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.9.2006 10:06:59   
Zahi
Da jo je varal ne? 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.9.2006 10:11:18   
baguSka
Jao jao. Mene zanima tale razplet:

Zjutraj z malo grema!

Moram zbrati pogum!

Kapis???

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.9.2006 11:18:07   
Anonimen
Bagus, mal ustav konje, no. A misliš, da je ob sedmih zjutraj odšla, ob pol devetih bo pa že na RR poročala?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
27.9.2006 11:25:11   
Anonimen
Draga Petra,

iz lastnih izkušenj ti povem, da za tem ni drugega kot varanje...
Tako kot ti je tudi večina napisala.

Je pa res, da so je na tovrstno situacijo težko gledat 'črno-belo'. Poznam primere, ko sta se partnerja po končani aferi spet našla in se zdaj celo bolje razumeta, v večini primerov pa se tam kjer je varanje par razide - če eden stalno vara - tu nekaj definitivno ni OK. Jaz sem bivšega tudi varala. Zdaj v drugo mi pa na 'kraj pameti' ne pade... ker je že v osnovi odnos popolnoma drugačen. Pa to ne pomeni, da se kdaj ne spričkava... Tisto z bivšim možem - zadovoljstvo, pa spet ne, pa leta skupnega druženja, pa skupaj od 'mladih  nog'...pa potem človek kar vztraja in vztraja in vara in vara.... In ne veš ali bi ostal ali šel... začarani krog...

Zdaj mi je to nekako lahko napisat... Naj še povem, da se mi takrat varanje sploh ni zdelo ne vem kak greh.. Zdaj, ko pa sem v drugo poročena pa, kot sem napisala, ne  jaz ne on si varanja ne predstavljava. In tako tudi čutiva, ker je tisti primaren odnos med nama drugačen - kako naj napišem - sva si popolnoma kompatibilna in tega z bivšim možem nikoli nisem čutila.

Sama pri sebi pa moraš tudi razčistiti kaj in kako v primeru, da izveš resnico - da ti tudi prizna da te vara... Včasih ljudje raje slišimo laži...  Po začetni jezi in razburjenju se človek nekako drugače počuti... Nevarno je, če se ujamemo v začarani krog sprejetja in zavračanja partnerjevega dejanja - varanja - lahko minejo leta...pa nobene spremembe...

Petra,  v vsakem primeru ti želim vso srečo pri Tvojih odločitvah. Pa pogumno!!!

(odgovor članu PETRA 21)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
27.9.2006 13:28:53   
Pinkyca
Petra upam, da si zbrala pogum in odšla. Tudi če se kasneje kdaj spet zbližata je dobro da greš in potegneš črto pod tem kaj dovoliš in kaj ne dovoliš od ljudi ki jih imaš okoli sebe! Vsaka je sprememba je vedno na bolje, tudi če v tistem trenutku ne čutiš tega. Večja kot je bolečina - boljši je rezultat spremembe! POGUM ŽENSKA in vzemi končno vajeti v svoje roke, kdo te bo pa gledal, ljubil in spoštoval, če se sama ne!

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.9.2006 17:00:44   
natalia

pogum! in veliko sreče...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.9.2006 1:16:13   
Annny
Pojdita s hčerkico po svoje, bo bolje za vse vas.

Lp

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.9.2006 7:57:54   
srki
Upam, da bosta sedaj s hčerkico imeli dosti lepše življenje user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 46
28.9.2006 8:26:46   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Bagus, mal ustav konje, no. A misliš, da je ob sedmih zjutraj odšla, ob pol devetih bo pa že na RR poročala?

Hmja.. no... user posted image user posted image  Ona je tole pisala u bistvu ze 25.ga zvecer... Dons smo pa ze 28.ga... Zato sm misnla, ce je kej novga... Firbc pac nooo. Jebi ga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.9.2006 13:06:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Firbc pac nooo. Jebi ga.

Ženske pač user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
29.9.2006 14:56:19   
Babaloo
Ja, vara te. In da nima toliko jajc, da bi ti to prioznal, ampak si izmisli tak idiotski odgovor!!
Ženske bi se mogoče še lahko hecale na tak način, ampak meni se zdi, da moški niso iz takega testa.
Odločitev je tvoja.
Svetujem pa odkrit pogovor- če ga je zmožen.

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.9.2006 16:04:07   
PETRA 21
Pozdravljene!

Da vam povem razplet.
V torek sma zjutraj spakirali vsa oblačila in ostalo in se odpeljali k mojim staršem. Vendar nisma tam ostali, ker nisem imela poguma, da bi jima povedala, kaj se je zgodilo. Stvari sem dala na podstrešje, tako da ko sta prišla domov, ni bilo duha ne sluha o ničemer.
In pol sma šli z malo v Velenje na Pikin festival. In seveda, mi je on poslal sigurno 20 sporočil, in me prav tolikokrat poklica, vendar se mu nisem javila.  Ko je bil čas za spanje zvečer, pa je nastala galama. Sem hotela, da bi prespali v hotelu, vendar se je mala drla na vse pretege. In sma šli spat domov. In pridema domov in mi reče, a sta prišli. Sli sma se umit in spat. On pa se je hotel pogovoriti z mano, vendar ga nisem poslušala.
Tudi v sredo in v četrtek sma šli in prišli domov pet minut pred spanjem. Potem pa sem se odločila, da če me ima res tako rad, kot pravi in da je bil ta sms brezpredmeten, potem naj to tudi dokaže. In sicer, mi živimo sedaj na Ptuju. In vsaki dan po službi od ponedeljka do petka ga ni nikoli doma. Vedno ali nekaj dela, ali je s kolegi, vglavnem nikoli ga ni. Vsaki petek se ga more napit kot tele. V soboto gre igrat, ker je muzikant, v nedeljo pa spi cel dan. In sem mu rekla, da hočem narediti temu konec in da mu oprostim to napako z sms-som, če gre z mano in hčerkico živeti v drugi kraj 40km vstran. K mojim staršem. In je privolil.
Rekel je, da bo naredil zame in za hčerkico vse, da bo dokazal da naju ima zares rad.
In tako se v oktobru selimo v Šentilj.

Ne vem pa kako dolgo bo vzdržal vstran od kolegov, in njegove družbe.

Na začetku se mi je zdelo, da bo to verjetno šlo, sedaj pa imam vedno več dvomov.

Pa nikakor si ne morem izbiti tega sms-sa iz glave. Vsaki dan se spolnim nanj najmanj 10 krat.

Še vedno sem razdvojena, kaj si pravzaprav želim v življenju.

Še vedno mu ne verjamem, da s to žensko ni imel nič, razen tega sms-sa.

Še razmišljam, pa razmišljam, kako naprej.

Ko bo padla dokončna rešitev, vam sporočim.

Lep pozdrav!

Petra

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?