RE: SNEMANJE (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

mojamura -> RE: SNEMANJE (26.9.2006 11:44:01)

na tem svetu ni nič sigurnega oz. 100%, oprosti, tudi vajina veza s partnerjem ne. Če pa mu toliko zaupaš da ob morebitni ločitvi on tega posnetka ne bi uporabil zato, da bi tebi blo nerodno, pa se snemajta, pa veliko užitkov.

ps: lahko pa ti tudi dol visi če pride posnetek v javnost....če si toliko samozavestna da to lahko preneseš

Anonimen -> RE: SNEMANJE (26.9.2006 13:20:59)

Meni se to zdi cist nemogoce, da bi v primeru, ce bi sla narazen se zacela s tem zafrkavat.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ce bi bilo to mozno.. pol je bolj ce greva ta trenutek narazen..
Evo z moje strani to ni mozno.. iz njene pa se manj.. tko da ta nevarnost cist odpade..

Ce bi se pa meni zdelo, mozno, da ona to naredi.. potem pa ne bi bil ukrep ta, da se ne bi snemala.. ampak da greva itak narazen..

firasto -> RE: SNEMANJE (26.9.2006 14:21:12)

Seveda, ko se boš prvič ljubila pred kamero, boš verjetno imela precej zavor.  Vendar pa ti snemanje lahko prinese zmožnost, da se boš v zelo kratkem času sposobna pri ljubljenju veliko bolj sprostiti, kar bo pomenilo med vama veliko bolj poglobljeno zvezo, ljubljenje pa bo postalo kvalitetnejše tudi brez kamere. [sm=smiley20.gif]
  Pa še neka stvar je, ki ti jo omogočajo lastni posnetki Ljubljenja:  Če te začne žulit  poročni prstan jih lahko uporabita za svinganje v 4.  Pred tem parom  na ekranu ti ne bo nerodno, z njim se z lahkoto ujameš, ker ti je zelo podoben in vedno je na voljo, ko se ti zahoče. No, edino dotiki so malce oteženi.
Če pa dvomiš v partnerja, da bi lahko posnetke izkoristil proti tebi, pa, kot pravi tudi tjazy, takšna veza ni vredna počenega groša. Takšno nezaupanje in razmišljanje, "kaj pa če te bo nekega dne zapustil", zagotovo ni dober temelj zdrave zveze med zakoncema. In prav razmišljanje "snemati ali ne" ti je lahko dober preizkus, ali je možno vajino zvezo zgraditi v zdrav odnos, ali pa je bolje končati in pričeti kopati vodnjak na drugi lokaciji.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]