|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakaj poroka...
25.9.2006 12:30:47   
baguSka
Ko se hočem pogovoriti je utrujen ali nima časa. Če pa vstrajam me začne zmerjati, da mu težim ali pa se obnaša tako otročje, velikokrat se tudi posmehuje.

Seveda je temu tko, ker vedno mu reces le:"Dragi pogovrila bi se rada!!!" - NAPAKA

To je poseben postopek, v katerem moras moskega 'prpravit' na pogovor!!! Tvoje vprasanje bi se moralo glasit tkole:"Dragi, v kratkem bi se morala malo pogovorit o nama. Ali bi si mogoce lahko zdaj vzel kakih 5 minutk, ali bi ti raje ugajalo kdaj kasneje?" Ko ti bo dal moznost za pogovor, teh 5 minutk vsekakor izkoristi maximalno, ker vec ko bos govorila, manj bo on posrkal vase in manj bosta oba imela od tega!!! Moski obicajno naenkrat ne znajo vase posrkat vec kot cca 20 besed. In ves kaj? Po pogovoru nikoli ne zahtevaj takojsnjega odgovora z njegovi strani!!! Vedno mu daj moznost in cas za odgovor, ker moski vedno rabi cas, da pride do njega. Ne vedno, najveckrat pa. Ze na zacetku mu daj vedet, da ne rabis takojsnjega odgovora, vendar si zelis, da bi vedel, kaj si mislis o vsem skupaj. Prosi ga naj ti svetuje in pomaga najti resitev. V tem primeru se bo pocutil odgovornega da poisce neko resitev.

Poiskusi in bos videla. Mogoce pa uspe!! Ampak ne pozabi bit pri pogovru v njegovi blizini!! To je zelo bistvenega pomena!! Se boljse bo, ce ga ob tem drzis za roko, ali pa si naslonjena nanj.. Moski rabi dotik, ker ce bos samo nekaj blebetala, mu bo slo skozi eno uho notri in skozi drugo ven in vse kar bo odnesel je to, da ima tecno babo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.9.2006 12:53:00   
Anonimen
Imej se rada,pejd stran od njega. Vem govoriti je lahko, praksa pa drugo.

Ena redkih, ki razume. Govoriti je res lahko. Včasih bi tudi jaz znala tako svetovati, ampak zdaj vidim, da ni tako enostavno kar iti, vzeti otrokom dom in začeti znova.
Sem 2. anonimna in Tjazy- nisem polna denarja. In zadnje, kar sva s 1. želeli, je vaše posmehovanje.
Ko poravnam vse stroške, mi skoraj nič ne ostane, vem pa, da bi brez njega preživela. Pa še sekiral me ne bi nihče.

Je res tako, da mora ženska z otroci začeti z nič, oditi od doma in pustiti vse, za kar je garala 10 let???Nimam nobene pravice zahtevati, da odide on?
Nisva poročena, stanovanje imava občinsko in najemna pogodba se glasi na oba. Kake so potem moje pravice? Da vse pustim njemu, vzazem otroke in grem-kam?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
25.9.2006 13:04:40   
Zahi
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.9.2006 13:12:24   
Anonimen
Sem 2. anonimna in Tjazy- nisem polna denarja. In zadnje, kar sva s 1. želeli, je vaše posmehovanje.
[/quote]

Se nisem posmehoval.. samo na humoristicni nacin sem ti zelel sporociti, da ti ni treba tega trpeti.. Ocitno nisi humoristicno razpolozena.. in bi pa lazje resila situacijo, ce bi bila..
Ce se locita.. bo po mojem stanovanje pripadlo tebi.. sploh ce bojo otroci pri tebi..

Zdaj pa se malo nasmej.. in bo lazje zivljenje..

Res ne bi mene mela? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
25.9.2006 13:17:28   
Anonimen
Se spomnis tistga modela iz sanjske zenske...

"Ce bi ti mene rada mela.. Leon bi ti vse naredu.. user posted image user posted image   Prste bi si lizala.. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
25.9.2006 13:30:02   
Anonimen
Tjazy, ne zamerim, ker vem da je težko razumeti nekomu, ki ni bil nikoli v taki situaciji. Tudi smejati se znam- žal vedno redkeje. Si me pa ti zdaj malo nasmejal- hvala. Še enkrat pa bom postavila isto vprašanje:

Je res tako, da mora ženska z otroci začeti z nič, oditi od doma in pustiti vse, za kar je garala 10 let???Nimam nobene pravice zahtevati, da odide on?
Nisva poročena, stanovanje imava občinsko in najemna pogodba se glasi na oba. Kake so potem moje pravice? Da vse pustim njemu, vzamem otroke in grem-kam?
Na koga naj se obrnem, da uredim že enkrat to sranje (oprostite izrazu) in normalno zaživim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
25.9.2006 13:37:41   
Anonimen
Jaz bi to resil tako.. Reces mu.. lej.. lazje bo, ce ti gres.. in si najdes stanovanje.. in prides se kdaj.. kadar hoces v bistvu samo prej se najavi.. , ker otroci so tudi tvoji.. in dajva biti pametna in zrela.. in si ne potegniva se zadnje zivce ven.. OK?
In on bi rekel.. OK.. prav imas.. a mi mogoce pomagas najti stanovanje... in ti reces ni problema.. in ze je tukaj stanovanje.. in zivita nekaj casa loceno.. in bosta imela oba cajta dost za premlet vse skupi..in morda bosta kdaj spet skupaj.. le bolj kvalitetno..

Ce na tak lep nacin ne gre.. pol ti jaz pac ne morem pomagat, ker na zakone se ne spoznam tko dobro.. in kar se mene tice, so zakoni nesmisel..

Vem to, da ce sta prijavljena na istem naslovu.. je isto kot bi bila porocena.. ni razlike.. torej po mojem imas z otroci vse pravice do stanovanja.. Sej ni on brezposelen a?

Ko bi ti Leona mela.. pol bi sele vidla hudica.. To ni se nic.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
25.9.2006 13:42:41   
baguSka
Jaz bi to resil tako.. Reces mu.. lej.. lazje bo, ce ti gres.. in si najdes stanovanje.. in prides se kdaj.. kadar hoces v bistvu samo prej se najavi.. , ker otroci so tudi tvoji.. in dajva biti pametna in zrela.. in si ne potegniva se zadnje zivce ven.. OK?
In on bi rekel.. OK.. prav imas.. a mi mogoce pomagas najti stanovanje... in ti reces ni problema.. in ze je tukaj stanovanje.. in zivita nekaj casa loceno.. in bosta imela oba cajta dost za premlet vse skupi..in morda bosta kdaj spet skupaj.. le bolj kvalitetno..

user posted image user posted image user posted image  In upostevaj moja navodila za pogovor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.9.2006 13:50:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image user posted image  In upostevaj moja navodila za pogovor.user posted image

Ja.. daj mu eno uganko za resit.. na tak lep nacin.. To je dobra ideja.. Res mi moski radi uganke resujemo.. user posted image
Pa smej se.. !!!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
25.9.2006 13:52:56   
baguSka
Pa smej se.. !!!

OBVEZNO!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.9.2006 13:57:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Potrpezljive pa ste.. A so res vse mamice svoje hcerke ucile, da je treba potrpet.. vse za voljo druzine? No.. uspelo jim je vsekakor.. samo kolk je tuki dobrega pa ne vem..

Upam, samo, da tudi ve ne boste tega naucile svojih otrok..

Točno tako.  Anonimne, samospoštovanje imate v nuli. Drugače tega ne bi prenašale. Pa tudi vaši dragi se nimajo ravno radi. Drugače se ne bi tako obrambno obnašali (posmehovanje, zmerjanje), ko načnete pogovor o kakšni koli kočljivi temi. Saj tudi oni vejo, da niso ravno vzor odraslega in zrelega moškega. Je lažje reči ženi, da je spet tečna, kot pa se soočit sam s sabo. Vprašanje je samo, koliko se imate rade. Rešitev problema je v vas samih, ne v vaših partnerjih, pa če se še tako čudno sliši. Drugih se ne da spremeniti, lahko pa spremeniš sam sebe (se začneš spoštovati, se imaš rad in se ceniš).

Sicer ne verjamem preveč v razne take in drugačne knjige, ampak ta mi je pa vseeno všeč, mogoče vam pride prav: Humpreys: Otrok in samozavest.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
25.9.2006 14:00:51   
FERBEC
Se podpišem pod Bagusko .....
Pogovor ...
Mene naprimer uvodi v stilu: morava se nekaj pogovoriti, me zablokirajo. Manj, kot so me, a še vedno... Všeč mi je, da slišim: o tem želim govoriti s teboj - želim slišati tvoje mnenje - ...
Všeč mi je, da oseba pove svoje mnenje. Ne napadanje, mnenje. Iz sebe. Svoje dojemanje situacije.
Mi dovoli, da jaz izrazim svoje. Posluša. Ne prekinja. Dovoli, da končam in skuša razumeti. Vpraša...

In obvezno kontak .... primi ga za roke in glej ga v oči naj začuti tvojo bližino ..... moški smo v teh situacijah manj agresivni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.9.2006 14:19:24   
Zahi
mater smo čudne živali ne? user posted image

(odgovor članu FERBEC)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.9.2006 14:38:11   
baguSka
mater smo čudne živali ne?

DOBESEDNO.user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.9.2006 15:10:02   
mojamura
in....če se bo začel kdaj dret, mu enostavno ne reci ničesar, le prisrčno se nasmehni....ko te bo vprašal zakaj se smejiš, mu reci: 'dragi, zaradi tega si mi tako všeč...vedno ko se tako jeziš, mene to tako vzburi (pa to ni hec, sem probala na mojemu enkrat in sem ga totalno zmedla, sploh ni več vedel zakaj je jezen name)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.9.2006 15:14:00   
Anonimen
lej.. lazje bo, ce ti gres.. in si najdes stanovanje.. in prides se kdaj.. kadar hoces v bistvu samo prej se najavi.. , ker otroci so tudi tvoji.. in dajva biti pametna in zrela.. in si ne potegniva se zadnje zivce ven.. OK?
In on bi rekel.. OK.. prav imas.. a mi mogoce pomagas najti stanovanje... in ti reces ni problema.. in ze je tukaj stanovanje..

Vse to sem naredila- tudi stanovanje sem mu našla, ker je lažje, da gre on, kot mi. Konec koncev bo ostal sam, kakorkoli obrneš. In rezultat- čist se je "usral", ko je videl, da mislim resno in se je kar zabetoniral tukaj.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
25.9.2006 20:49:04   
Anonimen
sem anonimna 1.
Moj je naredil enako. Ta lekcija s stanovanjem je trajala le štirinajst dni, potem vse jovo na novo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
26.9.2006 10:08:36   
Zahi
user posted image

mamo tud mi svoje potrebe pa muhe user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.9.2006 10:47:45   
baguSka
mamo tud mi svoje potrebe pa muhe

itak!! ce ga skoz serjete, pol so tud muhe prisotne!! muhe grejo vedno na drek!! user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.9.2006 13:46:49   
Zahi

itak!! ce ga skoz serjete, pol so tud muhe prisotne!! muhe grejo vedno na drek!! user posted image user posted image

ne vem zakaj pol plezamo po vas? user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.9.2006 13:50:40   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

zato da sm in tja tud muhe zbezijo user posted image

sicer se pa ne strinjam glih s tole tvojo izjavo najbl... ce bi vec plezal po nas, pol nebi bli tok muhasti... user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.9.2006 13:59:38   
Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

zato da sm in tja tud muhe zbezijo user posted image

sicer se pa ne strinjam glih s tole tvojo izjavo najbl... ce bi vec plezal po nas, pol nebi bli tok muhasti... user posted image

če bi lahk več plezal.. pol bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.9.2006 14:02:49   
baguSka
če bi lahk več plezal.. pol bi

ja ja ja... sami izgovori so vas... kr poglej kok tem je tuki gor, da se deci nocjo ukvarjat s svojimi zenskami...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.9.2006 14:04:09   
Zahi

če bi lahk več plezal.. pol bi

ja ja ja... sami izgovori so vas... kr poglej kok tem je tuki gor, da se deci nocjo ukvarjat s svojimi zenskami...

švoh desci pol user posted image

jaz bi se z mojo ukvarju non-stop user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.9.2006 14:11:44   
Anonimen
jaz bi se z mojo ukvarju non-stop user posted image  
Takih se manjka na svetu. Kdo si, kaj si, iz kje si,...?  Jaz bi te takoj imela.user posted image user posted image user posted image  Evo sem že zaljubljena.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?