Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 27.9.2006 20:00:47
|
|
|
|
Moyca_
|
še vedno mi ne dela
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 30.9.2006 11:17:43
|
|
|
|
GATA
|
Oj, tisti link "internet" - kaj pa sploh je to???? Dejansko je vprašanje tako "ohlapno" glede na link - kjer jaz nič pametnega ne najdem kje bi kaj predvajalo - hm verjetno tudi odgovora ne bo, da bi rešila....
|
|
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 30.9.2006 11:31:57
|
|
|
|
GATA
|
Al ti to misliš ta slovenski POP TV? A si Windows Media Player potegnila z neta?
|
|
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 30.9.2006 12:38:01
|
|
|
|
Moyca_
|
ne vem zakaj se je v prvem postu izpisal link ko sem napisala internet Ni sem hotela nobenega linka prilepit, ampak mislim na video novice ki jih imajo na popu
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 30.9.2006 19:34:33
|
|
|
|
GATA
|
Aja, pa slovenija ima Real player.... A drugje ko je win.media player pa lahko gledaš
|
|
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 1.10.2006 20:55:35
|
|
|
|
Moyca_
|
ja drugje pa lahko gledam- v tem je ravno največji hec
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 1.10.2006 23:59:33
|
|
|
|
GATA
|
Moyca, resnično pojma nimam - več. Edina stvar ki jo imam še na razpolago, razen če se kdo s kakšno idejo še javi, je ta, da imaš enostavno blokirano stran. Ker me pa res zanima, dej klikni na tole http://www.oks-zsz.si/zdaj/index.php?_portal=1 in daj predvajanje promocijski spot. Pa povej če vidiš ali ne.
|
|
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 2.10.2006 7:47:04
|
|
|
|
Moyca_
|
ja normalno mi dela to
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.