Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 27.9.2006 20:00:47
|
|
|
|
Moyca_
|
še vedno mi ne dela
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 30.9.2006 11:17:43
|
|
|
|
GATA
|
Oj, tisti link "internet" - kaj pa sploh je to???? Dejansko je vprašanje tako "ohlapno" glede na link - kjer jaz nič pametnega ne najdem kje bi kaj predvajalo - hm verjetno tudi odgovora ne bo, da bi rešila....
|
|
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 30.9.2006 11:31:57
|
|
|
|
GATA
|
Al ti to misliš ta slovenski POP TV? A si Windows Media Player potegnila z neta?
|
|
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 30.9.2006 12:38:01
|
|
|
|
Moyca_
|
ne vem zakaj se je v prvem postu izpisal link ko sem napisala internet Ni sem hotela nobenega linka prilepit, ampak mislim na video novice ki jih imajo na popu
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 30.9.2006 19:34:33
|
|
|
|
GATA
|
Aja, pa slovenija ima Real player.... A drugje ko je win.media player pa lahko gledaš
|
|
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 1.10.2006 20:55:35
|
|
|
|
Moyca_
|
ja drugje pa lahko gledam- v tem je ravno največji hec
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 1.10.2006 23:59:33
|
|
|
|
GATA
|
Moyca, resnično pojma nimam - več. Edina stvar ki jo imam še na razpolago, razen če se kdo s kakšno idejo še javi, je ta, da imaš enostavno blokirano stran. Ker me pa res zanima, dej klikni na tole http://www.oks-zsz.si/zdaj/index.php?_portal=1 in daj predvajanje promocijski spot. Pa povej če vidiš ali ne.
|
|
|
|
RE: na popu mi ne dela video prdvajanje 2.10.2006 7:47:04
|
|
|
|
Moyca_
|
ja normalno mi dela to
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?