|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na HSG ta teden
24.9.2006 16:24:09   
Anonimen
Koliko nas gre na HSG ta teden?
Da se bodrimo, tolažimo, upamo, navijamo....user posted image user posted image user posted image

JAz grem v petek. Grem drugič, tako da vem, kaj me čaka. Ni me strah. Prvič me ni nič bolelo. Upam, da bo rezultat dober.user posted image  

Torej, katere še?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na HSG ta teden
24.9.2006 22:00:14   
Anonimen
Kristina, ti želim, da bi vse gladko potekalo!
Edino kar ne razumem je to: zakaj greš dvakrat, drugič? A ni to enkraten poseg, da pogledajo, če je z maternico in jajcevodi vse ok? Ker rendgen tudi ni tako nedolžna zadeva, da bi se izpostavljali po nepotrebnem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2006 7:46:46   
lana38
Včasih se v jajcevodih nabere sluz in potem semenčice ne morejo skozi. HSG pa to sluz odstrani, zato jih dosti zanosi po HSG.

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2006 7:53:30   
Anonimen
Ti,  meni je tudi G reku, da sem za celo življenje zaključila z HSG, ker se dela samo enkrat, v izjemnih primerih dvakrat.user posted image . Ne vem če je glih to najboljša rešitev za čiščenje jajcevodov.user posted image

Vso srečouser posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2006 9:21:18   
hati
Upam, da bo tako uspešen kot je bil prvi in da boš čimprej zagledala user posted image user posted image . Sicer pa poročaj kako se je odvilo.

Pozdravček, hati

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2006 15:27:36   
Anonimen
No takole, doma sem.  user posted image En dva tri je bilo vse skupaj narejeno. Nič ni bolelo, tako kot prvičuser posted image vse je ok, jajcevoda prehodna, vse BP user posted image user posted image

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2006 20:17:07   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image
Samo še vprašanje: ali si mogla zaradi HSG imeti kaj bolniškega staleža? In kako dolgo traja sam potek HSG-ja. Lahko grem takoj v službo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2006 20:41:51   
Tia-na
Mene preiskava ni nič bolela in bi šla lahko že naslenji dan v službo, vendar sem vseeno ostala doma tri dni - toliko je bolniške. Bilo je konec maja, obupno vreme, mraz pa sm se raje doma zavijala v dekice in se čuvala, ker lahko pride do kakih vnetij.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2006 20:43:46   
Tia-na
Aja, sam HSG pa traja nekaj minutk, vendar se vse skupaj vleče ... najprej preden splčoh zdravnik pride (pri nas je bil Drobnič), potem dobiš tabletke, čakaš, da primejo ... potem po vrsti vse slikanje in potem smo še počakale izvide. Če me spomin ne vara, smo prišle tja okol 8, okol 12-ih sm bila pa doma.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2006 11:53:01   
Anonimen
No, pri meni je bilo vsega skupaj konec v pol urce. Prišla v čakalnico, oddala napotnico, zdravnik me je čez 5 minut sprejel. Izvide krvi sem imela že s seboj, šla sva na rentgen. Postopek sem poznala, zato mi ga ni še enkrat podrobno razlagal. ulegla sem se na tisto mizo in sam postopek HSG je trajal največ 5 minut +  še slikanje zraven. user posted image  Čutila sem le manjši pritisk tam spodaj in nič drugega. Nobene bolečine.... Potem sem se oblekla, takoj sva z zdravnikom pogledala slike na računalniku, razložil mi je vse, kar je bilo potrebno in to je bilo to. Sestra me je potem še peljala dol v pisarno, kjer so mi dali še odpustnico in odpeljala sem se domov.user posted image  Se čist ok počutim, nič me ne boli, tako da ne rabim nobene bolniške. Pazim, da nekaj dni ne bom česa težkega dvigovala in to je to....

Saj pravim...v eni urci vsega konec v Postojni.user posted image

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2006 12:05:29   
emaa
Sem prebrala, da so izvidi super, želim ti da se zdaj tvoje telo prebudi in vama rata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.