halena -> zaprti kot beton (23.9.2006 23:57:57)
|
Moja punčka ima 5.5 meseca.Pred mesecem sve začele z GH.Začele sve z banano (ja,vem-totalna neumnost..[sm=smiley29.gif] ),pa jabolka-torej sadje v dop.času in zelenjava v pop.Takoj smo bili zaprti za cel teden!!Od zelenjave sem ji dajala predvsem bučke,cvetačo,krompir,špinačo.Po nasvetu P sem ji dala 1/2 glicerinske svečke in čez nekaj ur smo pokakali mehko.Z naslednjim dnem smo bili spet zaprti cel teden..Priznam,da sem ga konkretno usr...,ker sem z zelenjavnimi okusi prehitevala,torej jih nisem uvajala postopoma. Po enem tednu ponovnega zaprtja sem ji spet dala 1/2 g.s. in nisem upala več hraniti Ajde z GH.Je pa neverjeten jedec in tut tekočine na dan (čajčki) je spila min 4dcl,včasih tut 6dcl!!-sicer se pa polno dojiva.Pokakala je trd drekec,ki ga je bilo ravno za vzorec. Za 2-3 dni sem prenehala z GH in jo samo dojila+čajčki(kamilice-tut sladkane,komarček,janež)-stanje:zaprto![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Zdaj jo spet hranim z GH in to počasi/postopoma.Zjutraj sadje (jabol.čežanica+čajček ali sl.kamilice),pop.zelenjava(samo bučke do zdaj).Spet se je obrnil teden in nismo kakali.Snoči sem dala namočit suhe slive in ji zjutraj naredila kompot, kateremu sem dodala še jabolko in hruško.Iz sadja sem naredila čežanico,tekočino je popila namesto čajčka.Čežanica ji ni bila všeč,pojedla je le nekaj žličk( torej,smo ugotovili,da nam slive ne grejo)Ker je tut to poleg vseh slad.kamilic,vseh masaž trebuščka in telovadbe,vseh možnih zeliščnih čajev,sadja in vlaknaste hrane ni odprlo sem ji spet dala svečko( tretjič!!)V vsem tem obupu sem poklicala tut dežurnega P,ki mi tut sam ni znal več svetovat,saj sem probala že vse..Pokakala je en mali 'strdek',če lahko tako rečem? Še enkrat sem proti večeru poskusila s slivo-s Hippovim slivovim sokom,pa ga niti pod razno ni hotela pogoltnit..-ZDAJ SEM PA TAKO OBUPANA,DA VAS PROOOOSIM ŠE ZA KAK NASVET,MORDA PA ŠE ČESA NISEM PROBALA. S termometrom pa ji ne bi drezala po ritki.Na breskve smo pa alergični.
|
|
|
|