SanjaS -> RE: SanjaS je rodila (1.10.2006 14:44:32)
|
Drage RR-ke, dovolite mi, da se vam najprej iskreno zahvalim za vse čestitke. No, za tiste, ki ste aktivneje spremljale moj maraton z imenom, pa naj povem, da se je "zadeva z imenom" nadaljevala celo v porodni sobi... Po porodu me je babica takoj vprašala kako bo korenjaku ime in ker sem bila precej pod vtisom (dogodek ni ravno vskadanji..) sem izdavila : "Maks in bolj potiho Oliver.." babica očitno ni imena dobro slišala in je potem čez nekaj časa še enkrat vprašala:" Kako ste rekli? A sem slišala Oliver?" no in sva oba z možem izdavila: "Ja, Maks Oliver." No, jaz sem takoj začela nekaj komplicirat, da je mogoče ime Oliver nenavadno in ali se ji zdi mogoče odveč... ipd. Ona je samo obstala ( prej je pospravljala porodno sobo..) in rekla, da mi bo nekaj povedala. No in potem je rekla, da ji je to ime še prav posebno ljubo, ker ji je prejšnji večer umrla zelo dobra prijateljica, ki je bilo ime Olivera... in da je res neverjetno, da se je ravno danes rodil mladi mož s tem imenom, ki se ji zdi zelo lepo.. Bilo je kar nekako čudno, a zdelo se mi je v tistem trenutku, da je v resnici tako, kot smo izbrali edino in povsem prav... Brez dvoma ste pri tem imele odločilno vlogo, zato še enkrat HVALA. Lp. S.
|
|
|
|