|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boli uho, vrocine se ni-HELP!?
23.9.2006 18:22:31   
Mojca P.
Teh tezav pa (ob vsem mogocem, kar se nas je ze lotilo) se nismo imeli .
Ziga joka, da ga boli usesek..res se nanj noce naslonit in je obcutljiv...mali sicer ze cel dan tudi bolj slabo je in je fuuul jokav in noce spatuser posted image user posted image . Vrocine se nima in le-te se zaradi vrocinskih krcev pri nas fuuul bojimo.

Mi lahko pomagate, kaj lahko naredimo, da bi preprecli vrcino oz. tako hudo vnetje, da bi jo dobil.???

Kaj mislite bi sli kljub temu, da s enima vrocine k dezurnemu? Ja ob vsemu je mali se alergicen na penicilin, tako da bomo vidli kaj bo dr. sploh predpisala....radi bi zdrzali do pon. da bi sli k svoji zdravnici.

Nasvete in izkusnje, prosim!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!?
23.9.2006 20:37:45   
Jančika_
Moji zadnji dve vnetji ušesa (obe pred kratkim) sta minili povsem brez vročine, bolelo me je pa kot hudič. Tako da jaz bi ga nujno peljala k dežurnemu. Ponoči itak še bolj boli, mogoče bi mu bilo dobro dati vsaj voltaren.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2006 20:43:04   
ciciban
Proti bolečini u usesu obstajajo kapljice otokain.Če mu teče iz noska spirajte nos z fiziološko raztopino-pogosto se prenese vnetje na ušesa iz nosa.Uho grejte!

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2006 22:28:01   
dix
Zaenkrat dajte nekaj proti bolečinam, daleron, paracetamol v taki ali drugačni obliki... Do jutra mogoče zdržite.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2006 22:29:57   
Marogica
Najprej mu obvezno daj nekaj proti bolečinam, Calpol, Daleron, svečke..., da revček ne bo preveč trpel. Čimprej.
Jutri pa k zdravniku, na pregled.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2006 23:57:24   
sjug
Preizkušeno pomaga natresk, samo ga moraš imeti pri sebi. Odtrgaš list, stisneš sok in pogreješ na roki. Toplo zliješ v uho. Uho je potrebno greti s toplo planičko, da manj cuka. Obstajajo tudi kapljice, ki se kupijo v lekarni, vsebujejo propolis in jih je prav tako potrebno pogreti. 

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

izbor imena za fanta
adock

Katero ime za fanta vam je najbolj všeč

peter (23%)

jan (47%)

izak (23%)

oto (7%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!