Shania -> RE: bolhe (25.9.2006 22:22:45)
|
Kot je že Splišni omenila, jaz priporočam, da "si" nabavite Petvital sprej, kateri je delan popolnoma na BIO osnovi (skupek eteričnih olj) in katerega se lahko nanese tako na žival, kot na ležišče, oz. kar po celem stanovanju. Jaz takole, ko poslušam in berem kako ljudje stiskajo tale ampule za vrat svojim psom, kar kurjo polt dobim. Enkrat si malo preberite, kaj vse vsebujejo. Ali pa pomislite, zakaj je strogo preprovedano ljudem, da si stisnejo za vrat...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če vseeno mislite, da so okej, dajte vsaj malo večje presledke med nanosi delat. Sicer pa nobena zaščita ni 100%. Žal... Vseeno pa moj pesek letos ni imel nobenega klopa! So pa tele bolhe res nadležne ja. Moj pes je za povrhu še alregičen na bolšje pike, tako da takrat ko faše kakšno imamo res veselico. Sumim, da jih dobi od sosedove psičke, saj se začne praskat po vsakem srečanju z njo. Grem naslednjič kar s Petvitalom oborožena ven, da še tole psičko pošpricam...bo tudi njej odleglo. lp, Shania
|
|
|
|