copka -> RE: Teženje po telefonu - kaj naredit? (22.9.2006 19:28:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea K nam pa od Prešernove družbe skoz kličejo, d ima mama nek popust. Pa jim je že ona večkrat rekla, da ne mara, da jo kličejo, da ne bo nč naročila k nima keša, pa še kar naprej. Zadnč sm se jst oglasila pa rekla, da mama ne želi, da jo kličejo. Drug dan pa spet, če lahko dobijo (ime in priimek od moje mame). Sem pa čist popi...a pa jih poslala nekam v rodila. Ma če pa jim na lep način ne moreš povedat, bomo pa na grdga. Drugače pa včasih odgovorim na kako anketo, če le ni od politike. Pa skušam bit prjazna. isto pri nas- so najprej mojega strica (malo je bil dusevno zaostal) nategnili, da je kupil ene glupe knjige. Potem je umrl in je kao imel nek popust. Pa smo jim lepo povedali, da je umrl in da naj kar imajo popust. Kar naprej klicejo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Smo imeli tudi ze prestavnika tukaj, da nas izbrise iz seznama, pa nic. Zdej ko poklicejo, se samo se deremo na njih, ker se jim z lepa ne da nic dopovedat. So pa toliko, da odlozijo, ce se deres- pi[sm=smiley35.gif]de, pa ne da bi te izbrisale, se kar klicejo. No cez en mesec, dober dan, klicem iz Presenove druzbe, a je gospod **** doma. [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif] Resno razmisljam o tozbi.
|
|
|
|