* Mateja * -> RE: razvojna ambulanta (22.9.2006 21:42:39)
|
Ma ni nič kaj takega v RA. Tko kot ti je opisala Bojana. Otroka ti pregleda fiziater in ti pove, kaj dela prav, kaj "narobe", od začetka ti pokažejo pravilnega rokovanja z otrokom, nato pa kakšne igre naj se igraš z otrokom, povejo ti kaj naj bi pri določeni starosti obvladal. Od začetka se osredotočijo bolj na motorični razvoj, kasneje pa tudi na različne spretnosti in naspolšno glede celega razvoja, kako naj ga učimo hranit... Na splošno gledano, ne se sekirat, ker ni nič kaj takega. Jaz sem bila tud vsa na trnih kaj bojo rekli, pol pa ni blo tko hudo. Mi smo od začetka hodili mislim da na tri mesece, pol pa na pol leta. Dokler otrok ne shodi je bolj pod kontrolo, pol pa ne več tko, vsaj pri nas je taka praksa. Mi se mormo zdej enkrat naročit, smo pa bil u zadne ...sploh ne vem kdaj, kake pol leta, če ne še več nazaj. Bolj je problem pol nevrofizioterapija, ta je dost bolj huda, še posebej, če otrok noče sodelovati tako kot zahtevajo. Naš Nejc je zner zjal kot nor. No, to je že druga štorja. Fajn odpravte in čim boljše izvide vam želim!!! Mateja
|
|
|
|