Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "Temenca" pri triletniku? 21.9.2006 23:19:05
|
|
|
|
N _ B
|
Pri nas jih je imela pri dveh in pol. V lekarni sem dobila salicilno olje (brez recepta). 15 minut pred kopanjem sem ji namazala glavico in potem temeljito umila. Trikrat in smo odpravili.
|
|
|
|
RE: "Temenca" pri triletniku? 21.9.2006 23:39:53
|
|
|
|
nejcko
|
A če mu skušaš odstraniti, recimo z roko, a mu gre kaj las stran? Našemu se je tudi nekaj krastam podobnega pojavilo že lansko leto. Najprej sem mislila, da je krasta in nisem šla za tem. Potem pa sem čez kakšne pol leta spet opazila na istem mestu in laski so mu kar v majhnih šopkih izpadali, tako da je bil tam kar malo plešast. Sva šla k zdravnici, ki ni odkrila nič niti komentirala, predpisala je dve vrst mazila na recep in to je to Ko mu namažem, je malo bolje, potem pa se mu čez čas spet pojavi. Hvala bogu pa zaenkrat ni več tako hudo, da bi mu lasje odpadali. Aja, star bo pa kamlu 5 let.
|
|
|
|
RE: "Temenca" pri triletniku? 22.9.2006 8:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene.Kako se temu reče se ne morem spomnit,vem pa,da gre za prekomerno izločanje žlez lojnic in tako se naredijo obloge na lasišču. Moja hči je to imela,kot petletnica inkasneje se ji je v razdobju nekaj let še dvakrat ponovilo.Pediatrinja nas je poslala k dermatologu,ki je predpisal najprej salicilno olje s katerim sem ji namočila čez noč lasišče,naslednji dan sem ji sprala lase z posebej narejenim milom Sapokalinus(ki ga pa na žalost ni več v vsaki lekarni)in ko so se lasje posušili sem lasišče natrla z zdravilom-losjonom,ki nam ga je predpisal dermatolog.Za nekaj let je bil problem rešen,pa se,kot sem že omenila ponovilo.Spet smo postopek ponovili in sedaj je,vsaj upam že leta mir.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?