|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mnenje....
21.9.2006 21:05:39   
Anonimen
No, pa se mi je le zgodilo. Zgodilo se je tisto, kar sem lahko samo v sanjah mislila, da se mi bo. Spoznala sem ga. Koga - njega. tistega, ki imava čisto enak pogled na svet, enako razmišljanje, tistega, katerima je obema na prvem mestu družina, tistega, ki mu malenkosti mekaj pomenijo.

Zdajšnjega partnerja bi zapustila zaradi njega ........ po drugi strani pa premišljujem; je sploh mogoča veza pri dveh, ki imata popolnoma isti pogled na svet, pri dveh, ki tako rekoč bereta misli, istočasno kličeta, istočasno stopita pred računalnik, isto mislita povedati.......... Imam občutek kot da sem jaz on in kot da je on jaz.

No in kaj me zanima??? Mislite, da je to usoda ali samo .... kaj pa vem!
vaše izkušnje.........

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mnenje....
21.9.2006 21:10:12   
jasnika
usoda gor al dol, važno je da si srečna

bravo za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.9.2006 21:34:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2006 21:49:36   
til
Če bi bila v zdajšnji zvezi srečna mislem da na drugega tipa sploh pomislila ne bi. Če sta si tako podobna je to samo prednost. ZJaz ne vidm nič slabga v tem!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2006 22:02:04   
eupat
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No, pa se mi je le zgodilo. Zgodilo se je tisto, kar sem lahko samo v sanjah mislila, da se mi bo. Spoznala sem ga. Koga - njega. tistega, ki imava čisto enak pogled na svet, enako razmišljanje, tistega, katerima je obema na prvem mestu družina, tistega, ki mu malenkosti mekaj pomenijo.

Zdajšnjega partnerja bi zapustila zaradi njega ........ po drugi strani pa premišljujem; je sploh mogoča veza pri dveh, ki imata popolnoma isti pogled na svet, pri dveh, ki tako rekoč bereta misli, istočasno kličeta, istočasno stopita pred računalnik, isto mislita povedati.......... Imam občutek kot da sem jaz on in kot da je on jaz.

vaše izkušnje.........

Ja zakaj bi pa zapustila sedanjega partnerja mislim a se sploh ne ujemata al kaj je na stvari?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2006 22:08:37   
lelaval
Mislim, da, če si že iskala (in tudi našla) drugega partnerja, se z zdajšnjim ne ujemata ravno najbolj. Ali pač. user posted image  To vesta vidva najbolje.
Sama pa boš tista, ki bo odločila, s katerim bo ostala. Želim ti pravilno odločitev in veliko sreče in ljubezni.

Kaj veš - mogoče pa uživaš resnično pravljico. Potem jo uživaj z res veliko žlico. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2006 22:08:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eupat

vaše izkušnje.........

Ja zakaj bi pa zapustila sedanjega partnerja mislim a se sploh ne ujemata al kaj je na stvari?

Ha, po drugem porodu je zame postal (od rega je skoraj 1 leto) .... nevem - enostavno ga nisem več prebavila. Trudila sem se, da ga vzljubim, pa žal ni šlo. Sledila je prevara, udarec, potem pa sem spoznala drugega.

(odgovor članu eupat)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2006 22:15:57   
Marogica
ANonimna, seveda je vse to možno, kar si napisala in da se ujemata skoraj v "nulo". V razmislek ti pa naj bo, kako bi bilo, ko bosta zaživela skupaj(če bosta) in ko nastopi "vsakdan", ko ne bo več toliko časa za drugega, ko ne bo več toliko iskric, ko....
Takšno je življenje.

p.s. Si kdaj razmišljala, da si bila po drugem pordou v depresiji, pa je le-ta tudi vplivala na tvoje razpoloženje in čustva? Ne vem, samo sprašujem..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2006 1:39:45   
Jacqueline
Če je on ON, pol go for it, vendar temeljito razmisli, kako bi tvoji otroci sprejeli novega "očija", kako bi on njih, kakšen odnos bi imeli v prihodnje z očetom, ne zaleti se, da ti ne bo žal.

Lp,
Jackie

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2006 7:11:07   
Anonimen
Ta novi, je predvsem NOV.. to je tisto, kar ti da obcutek, da je cist tebi podoben... in vsaj 50% je zraven se halucinacij in tvojih zelja, kaksen naj bi bil.. in potem ga logicno taksnega vidis.

Zanimivo bi bilo vedeti njegova leta.. in tudi tvoja leta..

In ce malo pomislis.. ko si spoznala tega prvega.. je bilo sigurno isto.. drugace se ne bi odlocila za skupno zivljenje.. potem pa pridejo razne zadeve.. ki pac vedno pridejo, ce z nekom zivis skupaj..
Vcasih bi nam kaksen teden pasal brez partnerja.. ampak ker se to ne zgodi.. pride do nekaj slabe volje in posledicno se vec ne prebavljamo..

Kdo ti jamci, da bos tega novega prebavljala kaj vec kot 1 ali 2 leti? Ker kot ranjena v tej prvi vezi.. se bos tega drugega prijela z vsemi stirimi.. in mogoce mu bo pasal kaksen mesec ali pa dva.. v bistvu dokler se ne bosta dodobra naseksala.. potem pa ne bos vec tko zlo zanimiva.. in mu ne bo vec pasalo, da mu je kdo skoz za petami.. in se bo cudezno spremenil.
No to je ena od moznih hopitez..

Ampak ne bos verjela, da se bi tudi ta zdajsnji cudezno spremenil na bolje, ce bi mu povedala, da imas drugega in ga nameravas zapostiti.
Ce bi videl da te bo izgubil, potem nima vec casa razmisljat.. potem, ce zeli ostati s teboj, mora nekaj naredit.
Ziher pa so moznosti sedanjega partnerja veliko majnse.. ima eno veliko hibo in sicer.. NI NOV!
In kot se da nekak razbrati, si se ti ze itak odlocila.. in bos sla s tem novim.. in edino kar ti predlagam je to, da oddides takrat ko priletis spet nazaj na Zemljo.. ker zdej letis tam nikje malce nad oblaki.. in ni to glih najboljs, da v teh visavah sprejemas odlocitve..

Ce pa je to to.. kar si hotla.. potem pa ne sprasuj.. Zagrabi!

Ena od moznosti je tudi, da imas slabo vest zapustiti prvega.. in isces opravicilo.. ?!

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2006 7:40:20   
daddy

vaše izkušnje.........

Lahko ti samo rečem, da HITI POČASI. Tole res ni idločitev za sprejeti od danes na jutri. Čist lahko, da je ta novi pravi, čist lahko pa tudi, da že imaš "svojega angela" že ves čas ob sebi, le da tega še ne vidiš. Time can tell you, torej si ga vzemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2006 8:05:47   
Anonimen
"Ta nov" je sprememba, je prekinitev rutine, je drugačen... Sama situacija te vznemirja, ker je nekaj "prepovedanega"... Razmisli, pretehtaj vse možnosti. Ne odloči se prehitro.

Vsekakor pa veliko sreče.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2006 8:46:06   
Anonimen
Ampak ne bos verjela, da se bi tudi ta zdajsnji cudezno spremenil na bolje, ce bi mu povedala, da imas drugega in ga nameravas zapustiti.
Ce bi videl da te bo izgubil, potem nima vec casa razmisljat.. potem, ce zeli ostati s teboj, mora nekaj naredit.

user posted image  Tjazy tole lahko potrdim.
Moj partner je izvedel za novega(cca.14 dni nazaj od mene-je sam izsilil) in se na moč trudi, da me ne bi izgubil - kuha mi kosila, večerje, prižiga svečke, časti mojo sliko, mi piše sms-e(prej mi jih ni), mi nosi rože, pospravlja, celo likat je začel.....
Začel se je na pravi način pogovarjati z mano, želi da si zaupava,....
Idealno.......to sem si vedno želela, sedaj ko pa imam "vse" me pa nič ne gane, čist sem čustveno otopela do njega(zaradi preteklosti, ran ki mi jih je povzročil).......
In pol se jaz sprašujem koliko časa se bo trudil - ali samo določeno obdobje ali do konca življenja user posted image user posted image  (ali samo ta čas da me pridobi nazaj).
In daje mi vse........
Dobila sem občutek kot da je on obseden z mano.......Da se boji ostati sam! Ostajam hladna, hudo mi je in bolj ko mu govorim da rabim čas, da naj ne rine vame, da naj me ne obsipava z ljubezenskimi izjavami......bolj to dela.

Potem sem tu jaz......če bi to delal eno leto nazaj, bi jaz drugače razmišljala in "scanslala" novega s katerim sva bila takrat samo prijatelja(to prijateljstvo se je razvilo v obojestransko simpatijo, zaljubljenost) in bi tam tudi ostala, tako pa v tem novem vidim tisto o čemer ste pisali v temi "S tabo sem zaradi"

"Ker se dopolnjujeva,spoštujeva,imava rada,vedno me poslusa(in me je pripravljen poslušati),je ljubezniv,nežen...
Ker paševa skupaj.
Imava podobne interese, skupaj ljubiva iste stvari in drug drugega ...
Kaj bi še več?
Preprosto sva rada skupaj ... to je vse."

Tako da anonimni svetujem da vse pretehta, premisli......
Koliko si stara? In koliko otročkov imaš?
No na koncu se bo pa tako ali tako morala sama odločit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.9.2006 8:59:44   
muki1
Anonimna, ki je napisala post: blagor tebi, takšno srečo ima pa res redkokdo, da najde popolnoma enakega partnerja. Če se z dosedanjim ne razumeta, potem naredi pač uslugo obema in pojdi novi sreči naproti.

Anonimna 2 ( tista, ki se strinja s Tjazijem) - ta sprememba je najverjetneje zelo kratkega veka. Poznam veliko primerov, ko so se za kratek čas partnerji spremenili na boljše...... konec koncev, tudi alkoholik lahko za kratek čas neha piti, tisti, ki pretepa ženo lahko ves skesan pride po njo, če ga slučajno zapusti, pa je tudi nekaj časa ne pretepe..... malo banalni primeri, potrebni zdravljenja, pa vendar.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.9.2006 9:18:55   
Anonimen
Bi rekla takole: neglede na situacijo, je bolje najprej zaključit staro zvezo, preden se začne karkoli konkretnega dogajat v novi. Jaz bi dala "novega" za določeno obdobje na "čakanje". Zaradi več razlogov:
- Zaradi spoštovanja do sebe, dosedanjega partnerja in odnosa (ker neglede na vse slabe stvari, so morale biti tudi dobre)
- ker ne moreš kolikor toliko objektivno ocenit situacije, če se ti meša v staro novo. Ker je novi tako zelo super in fajn (in kateri ni v začetku zveze?), ne vidiš stvari sivo, temveč črno-belo oz. rožnato. V odnosu z dosedanjim partnerjem je vse slabo, v odnosu z tem novim pa vse čudovito.
- Če se v staro vtika novo, potem lahko greš stran z dosedanjim partnerjem zaradi povsem napačnih razlogov: Stran greš zaradi "čudovitega novega", namesto zaradi starega.
- Čakanje bi pokazalo, če te "novi"res hoče. Če te ja, potem bo pripravljen počakati nekaj tednov/mesecev.

Torej: najprej pošlihtat stare zadeve, jih zaključit, potem pa v nov odnos, če se izkaže, da sedanji partner ni tisto, kar hočeš v življenju. Drugače imaš vse narejeno samo na pol in nič do konca. Kaj bo z novim? To bo pokazal čas.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.9.2006 9:21:11   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

in edino kar ti predlagam je to, da oddides takrat ko priletis spet nazaj na Zemljo.. ker zdej letis tam nikje malce nad oblaki.. in ni to glih najboljs, da v teh visavah sprejemas odlocitve..

To bi napisala tudi jaz.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.9.2006 9:22:26   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Bi rekla takole: neglede na situacijo, je bolje najprej zaključit staro zvezo, preden se začne karkoli konkretnega dogajat v novi. Jaz bi dala "novega" za določeno obdobje na "čakanje". Zaradi več razlogov:
- Zaradi spoštovanja do sebe, dosedanjega partnerja in odnosa (ker neglede na vse slabe stvari, so morale biti tudi dobre)
- ker ne moreš kolikor toliko objektivno ocenit situacije, če se ti meša v staro novo. Ker je novi tako zelo super in fajn (in kateri ni v začetku zveze?), ne vidiš stvari sivo, temveč črno-belo oz. rožnato. V odnosu z dosedanjim partnerjem je vse slabo, v odnosu z tem novim pa vse čudovito.
- Če se v staro vtika novo, potem lahko greš stran z dosedanjim partnerjem zaradi povsem napačnih razlogov: Stran greš zaradi "čudovitega novega", namesto zaradi starega.
- Čakanje bi pokazalo, če te "novi"res hoče. Če te ja, potem bo pripravljen počakati nekaj tednov/mesecev.

Torej: najprej pošlihtat stare zadeve, jih zaključit, potem pa v nov odnos, če se izkaže, da sedanji partner ni tisto, kar hočeš v življenju. Drugače imaš vse narejeno samo na pol in nič do konca. Kaj bo z novim? To bo pokazal čas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.9.2006 9:40:35   
jagoda
user posted image user posted image user posted image  Tjazy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.9.2006 10:17:49   
Naja31

Jaz bi rekla, da je to začetna zaljubljenost.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.9.2006 10:28:19   
Sita
Tule se čist strinjam s Tjazyjem.

Drugače pa obstaja možnost, da najdeš nekoga, ki ti je podoben in podobno razmišlja. Samo - a ti je všeč živeti z nekom, ki je tako podoben tebi?
To, samo tako v premislek. Jaz svojega klona ne bi marala ob sebi ... raje imam nekaj drugačnega, ki ima tiste vrline, ki jih sama nimam.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.9.2006 21:25:43   
Gina
Se podpišem pod Tjazyja. Tudi z Ankico se strinjam.

V človeku je hudo močna kemija, ko je v stanju zaljubljenosti. IN takrat je na ljubljenem človeku vse oh in ah in oh in sploh.... krasno in ni ene same malenkosti, v kateri bi se partnerja razlikovala ali drugače razmišljala. In takrat vsi moški poslušajo in poslušajo in poslušajouser posted image . Jaz sem še pri vsaki resni zaljubljenosti to isto čutila, pa še nikoli se ni izkazalo dolgoročno za realno.
Ko mine pol leta ali leto stanja take hude zaljubljenosti, pa počasi prehajaš na realna tla. Snameš sončna očala. Vidiš jasno. Včasih malo lepše, včasih malo manj lepo. Ampak vsekakor šele tista očala kažejo prav.
Če ti rečem počakaj, itak ne boš mogla. Torej ti ne rečem nič. Uživaj, pa kakorkoli že. Saj v končni fazi....je luštno bit zaljubljen.user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!